Bardzo ładnie!Dziewczyny ja dzisiaj po becie 12.08 miałam 189 a dzisiaj 14.08 beta 443,6 [emoji846] chyba ładnie przyrasta [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnie!Dziewczyny ja dzisiaj po becie 12.08 miałam 189 a dzisiaj 14.08 beta 443,6 [emoji846] chyba ładnie przyrasta [emoji846]
Bardzo ładnie ja mam nadzieję na jakieś 460 minimum w poniedziałek a potem pod koniec tygodnia na usg lecęDziewczyny ja dzisiaj po becie 12.08 miałam 189 a dzisiaj 14.08 beta 443,6 chyba ładnie przyrasta
Hej dziewczyny
Nieśmiało się witam.
Mam 23 lata, staraliśmy się o dwie kreseczki 14 miesięcy. Mam za sobą ciążę biochemiczną z zeszłego roku z maja, więc jeszcze dużo we mnie strachu, ale pomalutku zaczynam się cieszyć
Obecnie 4t2d, ok.15 dpo.
Wyniki z dziś, przyrost prawie 300%
Puste jajo płodowe wiec dziewczyny żegnam się i życzę, aby każda wytrwała w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania❤
Jak myślicie jest sens iść jeszcze na betę robiłam 3 razy jest super przyrost, myślę żeby wybrać się jeszcze w piątek zobaczyć ile wzrosła i z wynikami iść w sobotę do gin.
Ale jednak cieszy oko jak wzrasta, ja przynajmniej mam większy spokój wewnętrznyJa też usłyszałam od ginekologa, że betę się robi jak nie ma innego sposobu, żeby potwierdzić ciążę, bo jest bardzo wczesna, potem nie ma to sensu i lepiej iść na USG.
Super gratulacje! Może bliźniaki?Hej dziewczyny [emoji259]
Nieśmiało się witam.
Mam 23 lata, staraliśmy się o dwie kreseczki 14 miesięcy. Mam za sobą ciążę biochemiczną z zeszłego roku z maja, więc jeszcze dużo we mnie strachu, ale pomalutku zaczynam się cieszyć [emoji3526]
Obecnie 4t2d, ok.15 dpo.
Wyniki z dziś, przyrost prawie 300%Zobacz załącznik 1305706