reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mi znowu na odwrót, na początku cera straszna, teraz się za to poprawiło, ale włosy lecą 😐😑
Niby te wszystkie witaminy co przez 3 miesiace bierzemy od poczatku ciazy,maja pozytywnie wplynac na nasz wyglad w 2 trymestrze,ja sie ostatnio w lustrze nie poznalam w pracy...wygaldam jakbym nie spala z 4 dni,szara jakas taka,zabiedzona,waze tyle ile przed ciaza,a wszystko mi w przod poszlo,wlosy tez szalu nie ma wypadaja,pryszcze ahh szkoda gadac

Powiem Wam dziewczyny, że i mnie powoli mój brzuch zaczyna uwierać :p ... jak chodzę to jeszcze ok, ale podczas siedzenia to już muszę odpiąć guzik w spodniach :p. Myślałam, że się jakoś jeszcze przebujam ten piąty miesiąc w normalnych spodniach, ale chyba czas faktycznie kupić chociaż jedną parę ciążowych spodni :p
Ja już nie wchodzę w żadne moje spodnie z sprzed ciazy. Wczoraj mialam przegląd szafy. W ani jedne się nie dopnę 🤷‍♀️ 18tc.

Ostatnia edycja:
Nie byłam jeszcze z wynikami morfologii u ginekologa, a kompletnie się na tym nie znam. Wyszły mi obniżone limfocyty, monocyty i eozynofile, a neutrofile powyżej normy. Ale nic mi to nie mówi. A jak pozbyłaś się anemii? Myślałam że może spróbuję chociaż jedną dziennie pokrzywę pić, ale nie wiem czy na pewno można 😐
Można pokrzywę. Jedna dziennie nie zaszkodzi.

Cześć Dziewczyny 😊 wczoraj do późna siedziałam nad obiadem na dziś, a dziś już pobudka o 6 (głupie sny znów 🙄), co tam macie w planach na dziś? Miłego dnia dla wszystkich 🤍
Hej, ja miałam przespaną nocke - z tylko krótkimi pobudkami. U mnie dzisiaj kolejny dzień odstawiania mojego brzdąca od cyca i jak narazie super Nam to idzie.
Również życzę Wam miłego dnia.

Mam od kilku tygodni bardzo suchą skórę na twarzy, zwłaszcza koło brody, póki co kupiłam serum nawilżające to jest trochę lepiej
Dziewczyny dzieci nam wysysają co najlepsze z nas a poza tym robi się coraz zimniej i cera to mocno odczuwa. Kremujvie się kremem na bazie olejków itp aby nie na bazie wody jak ma część kremów nawilzajacych- będzie gorzej wtedy przy chłodzie bo pamietajmy- woda na mrozie zamarza ;)

reklama
Do góry