Loli05
Fanka BB :)
Ja mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...Dziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...Dziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
U mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwneJa mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...
Też tak miałam aż do 17 tc. Aż w końcu weszłam w 18 tydzień i już 1 kg do przoduU mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwne
Dzidzia rośnie to nic tylko się cieszyć kochana, jak chcesz to możemy się zamienićDziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
U mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwne
Ja też się chętnie podzielęDzidzia rośnie to nic tylko się cieszyć kochana, jak chcesz to możemy się zamienić
Pozdrowienia od mojego męża Trochę przyjarał, ale narzekać nie będę
ja tez niestety czoło i broda i dekolt aleee .... dziewczyny akurat takie problemy to nie problemyMi wypadały bardzo garściami na początku ciąży.. A teraz wcale.. Za to twarz wysypana, plecy wszytako
nie no włosy to inna sprawa. Ale poczekaj na wizytę jak pisałaś i dopytaj co można braćBiorę Eutyrox 50, bo TSH skakało na początku ciąży do 2.3, teraz niezmiernie od 8 tygodni na poziomie 1.3.
Muszę przyznać że jestem zrozpaczona już nawet myślę o tym czy nie ściąć włosów do ramion, a mam obecnie bardzo długie.
to prawda ja tez zauważyłam u siebie jakieś worki pod oczami a właściwe nic nie robie i odpoczywamNiby te wszystkie witaminy co przez 3 miesiace bierzemy od poczatku ciazy,maja pozytywnie wplynac na nasz wyglad w 2 trymestrze,ja sie ostatnio w lustrze nie poznalam w pracy...wygaldam jakbym nie spala z 4 dni,szara jakas taka,zabiedzona,waze tyle ile przed ciaza,a wszystko mi w przod poszlo,wlosy tez szalu nie ma wypadaja,pryszcze ahh szkoda gadac