reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Pozdrowienia od mojego męża 😉 Trochę przyjarał, ale narzekać nie będę 😉

Załączniki

• 20201030_092040.jpg
    20201030_092040.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 47
Biorę Eutyrox 50, bo TSH skakało na początku ciąży do 2.3, teraz niezmiernie od 8 tygodni na poziomie 1.3.
Muszę przyznać że jestem zrozpaczona 😥 już nawet myślę o tym czy nie ściąć włosów do ramion, a mam obecnie bardzo długie.
nie no włosy to inna sprawa. Ale poczekaj na wizytę jak pisałaś i dopytaj co można brać

reklama
Niby te wszystkie witaminy co przez 3 miesiace bierzemy od poczatku ciazy,maja pozytywnie wplynac na nasz wyglad w 2 trymestrze,ja sie ostatnio w lustrze nie poznalam w pracy...wygaldam jakbym nie spala z 4 dni,szara jakas taka,zabiedzona,waze tyle ile przed ciaza,a wszystko mi w przod poszlo,wlosy tez szalu nie ma wypadaja,pryszcze ahh szkoda gadac
to prawda ja tez zauważyłam u siebie jakieś worki pod oczami a właściwe nic nie robie i odpoczywam 🤷🏼‍♀️

Do góry