reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@kika1kika o nie, nieodnaleziona to pierwsza książka, przy której się tak wkurzyłam, że stwierdziłam, że nic więcej jego nie przeczytam, a później się łamałam i żałowałam. Brak logiki i właśnie pisanie na szybko byle napisac- grrr. I jeszcze zrobili go po tej książce ambasadorem w akcji przemocy wobec kobiet 🤦 pierwszy pisarz, który tak na mnie działa, a z drugiej strony mam w kolejce jego 7 książek 😂 jestem uzależniona od kupowania książek 😂

reklama
Pamietam jak dawno pisałam na tym forum o swoich obawach itd.. To odczułam to tak kant dupy zaboli i już lekarz ale nie istotne. Dokładnie robić to co się uważa i nie zwracać uwagi, ☺
Ja sama staram nie panikować, ale z drugiej strony jak czytam o poronieniu w 20tc z powodu niewydolności szyjki to nie powiem robi to na mnie wrażenie i widzę, że to nie ma żartów 🙄.

Hej dziewczynki, odezwałam się na forum kilka razy ale w związku z tym , ze od początku moja ciąża była zagrożona bo plamilam a poza tym po in vitro pisze dopiero teraz po prenatalnych. Po usg ryzyko małe ale czekam jeszcze na wyniki krwi. Na 90 procent dziewczynkę będzie Antosia 🧡 Termin
mam na 28.04 wiec pewnie będę rodzic jakoś jako ostatnia 🙂 nie będę nadrabiać forum , wiec jak mogę dołączę się od teraz. Ogólnie teraz czuje się dobrze , trochę wymiotuje i mnie mdli ale to chyba norma u nas ciężarówek 😂 u mnie dziś 13tydz 4 dzień. Kiedy planujecie robić wyprawkę dla dzidziusia ? Ja już się nieśmiało rozglądam ale czekam do lutego / marca z kupowaniem ;)
Hej,Hej nie taka ostatnia, na też z końcówki 😁

reklama
ja tak już 17+4 jestem wiec czasami mini minimalnie ake prawie nic. Ew. Tylko czasem piersi bolą ale tez nie za mocno. No i to tyle a u Was tez przeszły objawy takie mocniejsze? Niby drugi trymestr to złoty czas ciąży - brzuch nie za duży i dolegliwości ustępują. No jedyne co to mecze się jak gdzieś chodze i spać idę ok 21 bo tez zmęczona 🤷🏼‍♀️ a u Ciebie to JesCze chyba czas mi jakoś tak może ok 15 ustąpiło
Ja tez nie mam mdłości, brzuch praktycznie nie boli. Jedynie piersi wciąż bolesne i sutki wrażliwe i szybciej się męczę. Tyle :) u mnie 2 trymestr zdecydowanie lepszy niż pierwszy.

Do góry