reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mogą przebić worek plodowy igła, może dojść do krwotoku, może dojść do skurczy macicy o to wszystko prowadzi do poronienia.
Nie stresuj się na zapas jak będziesz miała wizyty zawsze pytaj i dopilnuj żeby lekarz sprawdził czy wszystko jest ok, jak czujesz że bardzo Cię boli to udaj się do lekarza najlepiej bo może się tam coś dziać.
Pamiętam jak wychodziłam ze szpitala po poronieniu lekarz mi powiedział, że często się zdarza tak że kobiety nie czują żadnego bólu a dochodzi do fazy aktywnej porodu mówił że kobiety idąc na zwykła wizytę kontrolną nie zdają sobie sprawy. Mnie bolał brzuch na dole jak chodzilam ucisk w brzuchu i później bóle jak skurcze na szczęście pojechałam do lekarza później szpital powiedzieli że jak bym nie przyjechała to bym urodziła w domu teraz może ktoś powiedzieć że schizuje e tej ciąży że jak mnie coś zaboli mocno jak boli brzuch to dzwonię do lekarza i jadę na wizytę bo cholernie się boję że się to powtórzy..
coś Ty ! Masz prawo tak się zachowywać i rób tak żebyś była spokojna 🙂 mój lekarz sam jak jechał na urlop to kazał pisać jak by coś się działo bo wiedział ze wcześniej przeboje były.

@Patii_666 @Nadziejka2021 no nie mogę Chyłki ogladać bo mi się ciśnienie podnosi. Tyle istotnych rzeczy mi pozmieniali, że się wkurzam co chwilę, no i ten beznadziejny Kordian 🤦 To jedyna seria Mroza, która lubię (reszta jak dla mnie bez składu i ładu dla kasy, byle szybciej) a i tu już się wkurzam i czekam, aż w Chyłkę trafi meteor albo porwą ja kosmici 🤦
Dla mnie zaskakująca była nieodnalezona/nieodgadniona.

Jak zaczęła się pandemia to mialam fazę erotyków Magdy Mili, i seria K.A. Figaro.

coś Ty ! Masz prawo tak się zachowywać i rób tak żebyś była spokojna 🙂 mój lekarz sam jak jechał na urlop to kazał pisać jak by coś się działo bo wiedział ze wcześniej przeboje były.
Dzięki wielkie za zrozumienie ☺ Ja też mam tak, że stały kontakt z panią doktor mam zna wcześniejszą historie też i zauważyłam ze bardzo przeżywa moja ciążę, pewnie dlatego, ze jest bardzo nietypowa.

reklama
Nasz remont trwał 10 dni, ja i dziecko byłyśmy wtedy chore, więc wszelkie decyzje i wybory spadły na męża i niestety jestem niezadowolona z połowy rzeczy, które tu są 🙈 sukcesywnie to jakoś poprawiamy, np nowe listwy przy ścianach, kolor drzwi, ścian itp. no ale chcieliśmy się szybko wprowadzić i nam się udało ;)
Oby u Was szybko poszło! Do porodu się wyrobi ;)
Ooooo nie, jak to tyle ma u nas trwać to skończy się rozwodem

Do góry