reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczynki, odezwałam się na forum kilka razy ale w związku z tym , ze od początku moja ciąża była zagrożona bo plamilam a poza tym po in vitro pisze dopiero teraz po prenatalnych. Po usg ryzyko małe ale czekam jeszcze na wyniki krwi. Na 90 procent dziewczynkę będzie Antosia 🧡 Termin
mam na 28.04 wiec pewnie będę rodzic jakoś jako ostatnia 🙂 nie będę nadrabiać forum , wiec jak mogę dołączę się od teraz. Ogólnie teraz czuje się dobrze , trochę wymiotuje i mnie mdli ale to chyba norma u nas ciężarówek 😂 u mnie dziś 13tydz 4 dzień. Kiedy planujecie robić wyprawkę dla dzidziusia ? Ja już się nieśmiało rozglądam ale czekam do lutego / marca z kupowaniem ;)
Ja też mam termin na 28 kwietnia

reklama
Ja też nigdy o to nie pytałam. Na piątkowej wizycie lekarz powiedział tylko że szyjka w porządku. Chyba na następnej zapytam o długość 🤷🏽‍♀️
No wlasnie mój lekarz bada ale nic nie mówi. W karcie ciazy zaznacza coś o tyle. Myślę że gdyby coś było nie tak to by nam powiedzieli?:)

Czesc dziewczyny:) jezli moge, to chetnie dolacze do waszych doswiadczen:) u mnie dzisiaj 15+4, juz jakis czas po prenatalnych i poki co wszystko gra:) mam nadzieje ze tak zostanie. Bylam tutaj na forum kolo sierpnia, niestety musialam usunac konto, przez atmosfere. Dziewczyny zamiast sie wspierac, wiecznie sobie dogryzaly. Pomijajac juz fakt, ze jakiekolwiek ktoras zadala pytanie, ze cos ja niepokoi czy stresuje, to zaraz pojawialy sie komentarze typu: nie nastawiaj sie, na pewno to nic dobrego, ta i ta tez tak mialy i poronily. Pomijajac juz fakt wyzywania od nieodpowiedzialnych, ze nie leci sie z kazdym „ukluciem” w brzuchu do lekarza. Moim zdaniem nie po to jest forum, zeby sie straszyc niepotrzebnie na wzajem, ale zeby sie wspierac i dzielic doswiadczeniami. Teraz tych osob juz tutaj nie widze+ przeczytalam z jakies 30 stron i widze, ze atmosfera sie bardzo zmienila:) przepraszam, za przydlugawy wstap i mam nadzieje, ze tym razem zostane na dluzej:)
Ja stwierdziłam, że przycupnę, rozejrzę się, wyrobię zdanie, no ale na razie jest spoko, więc zostaję ;)
A co to w ogóle znaczy że brzuch się stawia? Żebym czegoś nie przeoczyła z niewiedzy.
To znaczy, że nagle twardnieje na kilka sekund i to nie jest bolesne, jak zwykły skurcz

@kika1kika o nie, nieodnaleziona to pierwsza książka, przy której się tak wkurzyłam, że stwierdziłam, że nic więcej jego nie przeczytam, a później się łamałam i żałowałam. Brak logiki i właśnie pisanie na szybko byle napisac- grrr. I jeszcze zrobili go po tej książce ambasadorem w akcji przemocy wobec kobiet 🤦 pierwszy pisarz, który tak na mnie działa, a z drugiej strony mam w kolejce jego 7 książek 😂 jestem uzależniona od kupowania książek 😂
Przypomniałam sobie, Behawiorysta ! W jeden wieczór wciagnelam

U mnie to uciekły od niedawna wszystkie objawy ciążowe [emoji85] , więc czuję się jak nowonarodzona :)
Dzisiaj pogoda taka piękna w Wawie, że aż żal nie wykorzystać tego na spacer, oczywiście po lesie, bo tam bez maseczki można chodzić [emoji1787]

Zobacz załącznik 1192334
Mój Małż zabrał mnie na weekend do Warszawy 2 lata temu.. najpiękniejszy weekend w moim życiu 😍
Zarezerwował pokój w hotelu Leonardo, wylądowaliśmy nawet na imprezie w klubie Galeria! Było nieziemsko. Cudownie wspominam i bardzo chcę tam wrócić 😍

reklama
Do góry