reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@kika1kika o nie, nieodnaleziona to pierwsza książka, przy której się tak wkurzyłam, że stwierdziłam, że nic więcej jego nie przeczytam, a później się łamałam i żałowałam. Brak logiki i właśnie pisanie na szybko byle napisac- grrr. I jeszcze zrobili go po tej książce ambasadorem w akcji przemocy wobec kobiet 🤦 pierwszy pisarz, który tak na mnie działa, a z drugiej strony mam w kolejce jego 7 książek 😂 jestem uzależniona od kupowania książek 😂

reklama
Pamietam jak dawno pisałam na tym forum o swoich obawach itd.. To odczułam to tak kant dupy zaboli i już lekarz ale nie istotne. Dokładnie robić to co się uważa i nie zwracać uwagi, ☺
Ja sama staram nie panikować, ale z drugiej strony jak czytam o poronieniu w 20tc z powodu niewydolności szyjki to nie powiem robi to na mnie wrażenie i widzę, że to nie ma żartów 🙄.

Hej dziewczynki, odezwałam się na forum kilka razy ale w związku z tym , ze od początku moja ciąża była zagrożona bo plamilam a poza tym po in vitro pisze dopiero teraz po prenatalnych. Po usg ryzyko małe ale czekam jeszcze na wyniki krwi. Na 90 procent dziewczynkę będzie Antosia 🧡 Termin
mam na 28.04 wiec pewnie będę rodzic jakoś jako ostatnia 🙂 nie będę nadrabiać forum , wiec jak mogę dołączę się od teraz. Ogólnie teraz czuje się dobrze , trochę wymiotuje i mnie mdli ale to chyba norma u nas ciężarówek 😂 u mnie dziś 13tydz 4 dzień. Kiedy planujecie robić wyprawkę dla dzidziusia ? Ja już się nieśmiało rozglądam ale czekam do lutego / marca z kupowaniem ;)
Hej,Hej nie taka ostatnia, na też z końcówki 😁

reklama
ja tak już 17+4 jestem wiec czasami mini minimalnie ake prawie nic. Ew. Tylko czasem piersi bolą ale tez nie za mocno. No i to tyle a u Was tez przeszły objawy takie mocniejsze? Niby drugi trymestr to złoty czas ciąży - brzuch nie za duży i dolegliwości ustępują. No jedyne co to mecze się jak gdzieś chodze i spać idę ok 21 bo tez zmęczona 🤷🏼‍♀️ a u Ciebie to JesCze chyba czas mi jakoś tak może ok 15 ustąpiło
Ja tez nie mam mdłości, brzuch praktycznie nie boli. Jedynie piersi wciąż bolesne i sutki wrażliwe i szybciej się męczę. Tyle :) u mnie 2 trymestr zdecydowanie lepszy niż pierwszy.

Do góry