Czarna 36
Fanka BB :)
zrobioneNapisz do administracji - aniaslu , ona Ci pomoże [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobioneNapisz do administracji - aniaslu , ona Ci pomoże [emoji4]
Domyślam się. Ja na szczecie jeszcze nie miałam wyrywane ale chyba po ciazy będę musiała usunąć ósemkę. Juz sie bojeWiem wiem dla mnie wyrywanie zęba bez ciąży było mega stresem, a co dopiero w ciazy, mam zraze bo za dzieciaka chodziłam na NFZ do dentystki i jej zniczeulenie przeważnie nie działaly
nie działaSpróbuj może wyłączyć i włączyć sprzęt. Ja wczoraj miałam problem z wejściem na stronę. Restart telefonu pomógł.
ja od 3 kat usuwam te 8 ....bez skutkuDomyślam się. Ja na szczecie jeszcze nie miałam wyrywane ale chyba po ciazy będę musiała usunąć ósemkę. Juz sie boje
Nie. Chodzi o listę chętnych do wątku zamkniętego a nie o listę kwietniowych mam.A tam co się wpisywalo która to ciąża ile starań itd??
Cholercia Wywołujemy Cię cały czas. Powiadomienia też Ci nie działają z zamkniętego wątku?nie działa
Dopisuj się śmiało będziemy dodawać nowe dziewczyny w miarę możliwości administracji [emoji6] nazbieramy Was kilka i dorzucimy do grona [emoji4]A to można się jeszcze dopisywać do tej listy ? Bo w sumie ja też jej nie widziałam, być może przeoczyłam albo aplikacja spłatała.
Na mojej aplikacji też nie widzę opcji forum zamknięte, wiem, że mnie tam nie ma[emoji848] ale generalnie nawet takiej zakładki nie mam.
Zgadza się. Ja dostalam może wtedy dopiero zacznie działać jak odczytacie wiadomość? (pisze do tych dziewczyn które nie mogą wejść)A no właśnie każda dziewczyna która ma dostęp powinna dostać wiadomość na forumowa skrzynkę z adresem dostępu.
Dopisuj się śmiało będziemy dodawać nowe dziewczyny w miarę możliwości administracji [emoji6] nazbieramy Was kilka i dorzucimy do grona [emoji4]
Spoko, nie ucieknę. Rozumiem zasady, że jak ktoś się nie udziela codziennie to budzi wątpliwości, to normalne bo wchodząc już w tematy rodzinne czy osobiste chcemy czuć się w pełni komfortowoO tobie tez pamietam nie uciekaj