reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Co do zębów...dziąsła mi strasznie krwawią więc pewnie wrócił problem ten co kiedyś miałam. Jeśli macie też problem to mi lekarz polecił i mi pomogło wtedy: mięciutka szczoteczka dla dzieci, pasta na problemy z ząbkami i dziąsłami ( u mnie lacalut) i płukanie jamy ustnej roztworem z wody i wody utlenionej by obkurczalo naczynka.
Więc od dziś znów zaczęłam stosować bo dzieciak mnie zębów pozbawi...

reklama
Ja mam przeciagniety skrot do tej strony na pulpit i tak wchodze we wszystko.nie mam appki,jak klikam na skrot to tak jakbym sie logowala na strone baby boom odrazu,moze tak sprobuj?
Ja tak sako robię. Mam link do strony i jestem tu stale zalogowana, apka mi sie nie podobala.
Wysłałam Ci też wiadomość na priv z.linkaki

Matko Boska mam 70 stron do nadrobienia, nie daje rady przeczytać pracując, drzemajac i ogarniając chatę ☹️a tu wątek zamknięty i też nic mi się nie rozwija, więc chyba nie zostałam dodana. Na listę kwietniowych się dopisywałam ☹️

Iwka ja w 15 tez myślę jej tu juz takie brzusia maja dziewczyny a ja tyci, a jutro 17+0 i jest, 2. tygodnie poczwkaj i będzie 👍👍👍
Dzidziu to prawie4 tyg dalej jesteś niż ja, mi pokazuje apka 13+3, chciałabym żeby mój brzuszek już był taki bardziej widoczny, może w końcu chociaż jedne śpioszki bym kupiła...

reklama
Do góry