Czarna 36
Fanka BB :)
zrobioneNapisz do administracji - aniaslu , ona Ci pomoże [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobioneNapisz do administracji - aniaslu , ona Ci pomoże [emoji4]
Domyślam się. Ja na szczecie jeszcze nie miałam wyrywane ale chyba po ciazy będę musiała usunąć ósemkę. Juz sie bojeWiem wiem dla mnie wyrywanie zęba bez ciąży było mega stresem, a co dopiero w ciazy, mam zraze bo za dzieciaka chodziłam na NFZ do dentystki i jej zniczeulenie przeważnie nie działaly![]()
nie działaSpróbuj może wyłączyć i włączyć sprzęt. Ja wczoraj miałam problem z wejściem na stronę. Restart telefonu pomógł.
ja od 3 kat usuwam te 8 ....bez skutkuDomyślam się. Ja na szczecie jeszcze nie miałam wyrywane ale chyba po ciazy będę musiała usunąć ósemkę. Juz sie boje![]()
Nie. Chodzi o listę chętnych do wątku zamkniętego a nie o listę kwietniowych mam.A tam co się wpisywalo która to ciąża ile starań itd??
Cholercianie działa
Dopisuj się śmiało będziemy dodawać nowe dziewczyny w miarę możliwości administracji [emoji6] nazbieramy Was kilka i dorzucimy do grona [emoji4]A to można się jeszcze dopisywać do tej listy ? Bo w sumie ja też jej nie widziałam, być może przeoczyłam albo aplikacja spłatała.
Na mojej aplikacji też nie widzę opcji forum zamknięte, wiem, że mnie tam nie ma[emoji848] ale generalnie nawet takiej zakładki nie mam.
Zgadza się. Ja dostalamA no właśnie każda dziewczyna która ma dostęp powinna dostać wiadomość na forumowa skrzynkę z adresem dostępu.
Dopisuj się śmiało będziemy dodawać nowe dziewczyny w miarę możliwości administracji [emoji6] nazbieramy Was kilka i dorzucimy do grona [emoji4]
Spoko, nie ucieknę. Rozumiem zasady, że jak ktoś się nie udziela codziennie to budzi wątpliwości, to normalne bo wchodząc już w tematy rodzinne czy osobiste chcemy czuć się w pełni komfortowoO tobie tez pamietam nie uciekaj