Ja Was chyba dopiero w weekend mam szansę nadrobić. Codziennie tyle czytania, a w końcu się udało.
My planujemy takie łóżeczko, inne nie zmieści się w sypialni. A nie chcę od razu dziecka do drugiego pokoju. W ciągu dnia będziemy je odsuwać, może czasem nawet brać do salonu.
Bez urazy, ale nie uważasz, że Twój synek mógłby być bardziej samodzielny przy większej kanapce? Mój kuzyn tak jadł i potem w przedszkolu jak dostał kanapkę mając 3 lata wziął ją od spodu dłońmi i jadł od góry, bo nigdy czegoś takiego nie jadł. Nie mówię, że Twój synek sobie nie radzi. Pracowałam w żłobku i widziałam różnie radzące sobie dzieci. Teraz widzę, że ułatwianie nie poprawia. Nie bierz tego do siebie, to tylko moja rada.
Ja też nie mam nic ciążowego
Ja też tak miewam ostatnio w nocy. Po toalecie lepiej. Mam wrażenie że z moim zjd radzę sobie lepiej niż przed ciążą ;p częściej uczucie ulgi
A nie cztery?
Czy tylko ja podaje wiek ciąży z usg, a nie z om? W końcu crl idzie w parze z rozwojem całego organizmu.
Ja nie mam brzucha. Tzn. Tylko z przytycia
Ja też przed ;p
I podajesz wiek ciąży z usg czy om?
Niby tak, ale czasem rodzic myśli, że idzie się gdzieś, gdzie tylko słońce. U nas na placu zabaw zawsze był cień, zawsze sporo chłodniej niż ogólem na zewnątrz. Mogą też na wycieczce wchodzić do Zimnego budynku itp.
Dokładnie tak, zaskoczenie jak co roku przy pierwszych opadach śniegu... Wczoraj w nocy kobiecie wody odeszły i z okolicznego szpitala kazali jej jechać do szpitala oddalonego o godzinę drogi, we mgle. Czeski film. Znajoma ma termin za tydzień i też się martwi, bo odwołali porody rodzinne, odwiedziny a warunki zrobiły się polowe, ktg na plastikowych krzesłach...