reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
I teraz sobie leż i odpoczywaj! 💗💓

Hej dziewczyny, w poniedziałek zgłaszałam pracodawcy zmianę nazwiska, prosiłam żeby dane zostały zgłoszone w ZUS, ale logując się na konto zusu online dalej widzę swoje stare nazwisko. Dziś idę do lekarza po l4, orientujecie się może czy mogę wziąć l4, na stare nazwisko? 🤔
Wyrabiałaś już nowy dowód? Jeśli tak to wydaje mi się że wraz z nowym dowodem pozmieniają wszędzie nazwisko automatycznie. Ja ostatni raz byłam u lekarza rodzinnego jak byłam panną i niedawno jak potrzrbowałam recepte to miałam wypisaną na stare nazwisko😅

Hej dziewczyny, w poniedziałek zgłaszałam pracodawcy zmianę nazwiska, prosiłam żeby dane zostały zgłoszone w ZUS, ale logując się na konto zusu online dalej widzę swoje stare nazwisko. Dziś idę do lekarza po l4, orientujecie się może czy mogę wziąć l4, na stare nazwisko? 🤔
Bierzesz na nowe jak masz akt małżeństwa. PESEL jest przecież ten sam. Zus zmieni w swoim czasie 😉

Jecie surówki z kapusty kiszonej? Takiej kupionej w sklepie? Ja już powoli wariuje przez to co można a czego nie można i gdzieś czytałam, że może być w niej listerioza
Żarłam (dosłownie żarłam) takie w poprzedniej ciąży i wszystko było ok.

reklama
Powiem wam ze to bylo dosc traumatyczne przezycie,nawet nie wiem czy w nocym nie bylo nic bo nie zapalam swiatla,dopiero w pracy braz byl.jeszcze bylam na tym samym krzesle posadzona co jak poronilam rok temu i widzialam ta sama pielegniarke i z nia mialam wywiad.Jak babka z usg dala mi zdjecie to mowi schowaj je do teczki bo niektore panie w poczekalni dostaly dzis zle wiadomosci...takie to przykre bo ja bylam taka pania rok temu.niby 14 tydzien,niby juz male ryzyko ale cos tam jeszcze moze sie za rogiem czaic

Do góry