reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
Uff super że wszystko dobrze 🤗dbaj o siebie

reklama
Dziewczyny, która dzisiaj ze mną wizytuje? 🤔🤔 ja mam na 19:00 wizytę w Luxmedzie, nie odwołali mi na szczęście 💪😁😊
Mam nadzieję, że już dzisiaj potwierdzi mi, że to córka, bo chce kompletować powoli wyprawkę 😊😊🤗
Jestem też ciekawa jak moja waga 🤔🤔...23.09 na prenatalnych miałam +1kg, teraz wrócił mi apetyt i stale coś podjadam, brzuszek też urósł, więc coś czuję, że mogę się zbliżać do kolejnego +1kg 🙈🙈🙈
Dziś też mam wizytę, ja o 16:20 i również dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka, więc odliczam godziny!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🥰🥰 szkoda tylko , że przez tego wirusa nie mogę wejść do gabinetu z moim narzeczonym, żebyśmy razem mogli zobaczyć dzidziusia 🙁

Jecie surówki z kapusty kiszonej? Takiej kupionej w sklepie? Ja już powoli wariuje przez to co można a czego nie można i gdzieś czytałam, że może być w niej listerioza

Dziś też mam wizytę, ja o 16:20 i również dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka, więc odliczam godziny!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🥰🥰 szkoda tylko , że przez tego wirusa nie mogę wejść do gabinetu z moim narzeczonym, żebyśmy razem mogli zobaczyć dzidziusia 🙁
Trzymam kciuki żeby dzidziuś się pokazał i można było określić, czy to chłopiec, czy dziewczynka ✊✊✊😁😁😁 na pewno wszystko będzie dobrze! U mnie to już 16tc, więc wypadałoby żeby moje dziecię pokazało co tam ma między nóżkami 🙈🙈😝😁😆😍

@Gisiaczek 86 - też mam dziecko z orzeczeniem i widzę, że potrzebuje zarówno kontaktu w grupie, jak i pracy indywidualnej. Zaznaczam, mówiłam o edukacji domowej. To wygląda zupełnie inaczej niż nauka zdalna.

@mia05 - ja jem, ale nie jestem wyznacznikiem. Kiszona kapusta to probiotyk, więc myślę, że warto. Inna rzecz - fajnie najpisała mamaginekolog, że np. trzęsiemy się nad serami pleśniowymi, a już nad zsiadłym mlekiem nie, a to błąd.

@M_P_90 - znam dziewczynę, która do porodu nie wiedziała kogo się spodziewa, bo na żadnym usg córeczka nie współpracowała :O

Mają być odwoływane znowu planowane zabiegi itp. Ciekawe co nam odowłają...

reklama
Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
Ojej, czekam na Twoja wiadomość właśnie, kurde tak to jest człowiek sobie narobi chęci niby ok a potem stres:( dobrze ze wsyztsko jest ok, myślę że moglo poprostu pęknąć naczynko, ja dwa razy leżałam w szpitalu bo wydawało mi się że krwawie przez aplikację luteiny w pierwszej ciąży :) wiec wszystko możliwe :)
Ja dzis bylam na zakupach i kupiłam dzidzi otulacz bo nie miałam z synem i stwierdziłam że to może być takie must have 🥰🥰😝 poczytałam troszkę opinie i raczej na plus, argumenty mnie też przekonały, kupiłam Tez 3 słodkie bodziaki w różu 😅😅😅😅😅😅 jak będzie chłopak to komus oddam 🤣🤣🤣

Do góry