reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
Uff super że wszystko dobrze 🤗dbaj o siebie

reklama
Dziewczyny, która dzisiaj ze mną wizytuje? 🤔🤔 ja mam na 19:00 wizytę w Luxmedzie, nie odwołali mi na szczęście 💪😁😊
Mam nadzieję, że już dzisiaj potwierdzi mi, że to córka, bo chce kompletować powoli wyprawkę 😊😊🤗
Jestem też ciekawa jak moja waga 🤔🤔...23.09 na prenatalnych miałam +1kg, teraz wrócił mi apetyt i stale coś podjadam, brzuszek też urósł, więc coś czuję, że mogę się zbliżać do kolejnego +1kg 🙈🙈🙈
Dziś też mam wizytę, ja o 16:20 i również dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka, więc odliczam godziny!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🥰🥰 szkoda tylko , że przez tego wirusa nie mogę wejść do gabinetu z moim narzeczonym, żebyśmy razem mogli zobaczyć dzidziusia 🙁

Jecie surówki z kapusty kiszonej? Takiej kupionej w sklepie? Ja już powoli wariuje przez to co można a czego nie można i gdzieś czytałam, że może być w niej listerioza

Dziś też mam wizytę, ja o 16:20 i również dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka, więc odliczam godziny!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🥰🥰 szkoda tylko , że przez tego wirusa nie mogę wejść do gabinetu z moim narzeczonym, żebyśmy razem mogli zobaczyć dzidziusia 🙁
Trzymam kciuki żeby dzidziuś się pokazał i można było określić, czy to chłopiec, czy dziewczynka ✊✊✊😁😁😁 na pewno wszystko będzie dobrze! U mnie to już 16tc, więc wypadałoby żeby moje dziecię pokazało co tam ma między nóżkami 🙈🙈😝😁😆😍

@Gisiaczek 86 - też mam dziecko z orzeczeniem i widzę, że potrzebuje zarówno kontaktu w grupie, jak i pracy indywidualnej. Zaznaczam, mówiłam o edukacji domowej. To wygląda zupełnie inaczej niż nauka zdalna.

@mia05 - ja jem, ale nie jestem wyznacznikiem. Kiszona kapusta to probiotyk, więc myślę, że warto. Inna rzecz - fajnie najpisała mamaginekolog, że np. trzęsiemy się nad serami pleśniowymi, a już nad zsiadłym mlekiem nie, a to błąd.

@M_P_90 - znam dziewczynę, która do porodu nie wiedziała kogo się spodziewa, bo na żadnym usg córeczka nie współpracowała :O

Mają być odwoływane znowu planowane zabiegi itp. Ciekawe co nam odowłają...

reklama
Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
Ojej, czekam na Twoja wiadomość właśnie, kurde tak to jest człowiek sobie narobi chęci niby ok a potem stres:( dobrze ze wsyztsko jest ok, myślę że moglo poprostu pęknąć naczynko, ja dwa razy leżałam w szpitalu bo wydawało mi się że krwawie przez aplikację luteiny w pierwszej ciąży :) wiec wszystko możliwe :)
Ja dzis bylam na zakupach i kupiłam dzidzi otulacz bo nie miałam z synem i stwierdziłam że to może być takie must have 🥰🥰😝 poczytałam troszkę opinie i raczej na plus, argumenty mnie też przekonały, kupiłam Tez 3 słodkie bodziaki w różu 😅😅😅😅😅😅 jak będzie chłopak to komus oddam 🤣🤣🤣

Do góry