M_P_90
Fanka BB :)
Kaziu i Tadziu super pasuje No właśnie Jagna mi mega pasowała do Mieszka, ale no jak kolej męża i taka była umowa to musiałam ustąpić dobrze, że nie Jadzia, bo tak na początku chciał, ale coś mu do końca nie pasowało..uff... Lilia jest ładne, odmian jest mnóstwo tego imienia, ale nam jakoś najbardziej się podoba nazwa jak kwiat, tymbardziej, że Lilie to jedne z moich ulubionych kwiatówJa sobie obiecywałam, ze imienia drugiego dziecka nikomu nie powiemy, bo w 1 ciazy mnie wkurzyli, ale ostatecznie wyszło tak, ze nikt sobie nie wyobraża, żeby Kazik nie był Kazikiem i chyba postanowili juz sie nie wtrącać zreszta do Kazika teraz to mało imion by pasowało, przecież nie dam drugiemu synowi na imię np.Martin jak jest juz Kazik wiec jak usłyszeli, ze będzie Tadziu to sie wszyscy ucieszyli chyba tez przekonali sie, ze jakie imię by nie było to to dziecko będzie jedyne i juz. Nie ma sensu wyszukiwać dorosłych o takim imieniu (co robili przy Kaziku i dlatego sie czepiali).
Kazika z Listów do M kojarze, zawsze fajnie mi sie ogląda ten film
A Lilia jest bardzo ładne, tez brałam pod uwagę przy ewentualnej dziewczynce. Lilka i Lila tez fajnie brzmią. Jagna z kolei super by do Mieszka pasowała ale skoro męża kolej to trzeba sie cieszyć, ze i tak ładnie wybrał
Ja "Listy do M" uwielbiam i już mi mąż obiecał, że na nową część idziemy w listopadzie do kina ❤❤❤