Oleczqa002
Fanka BB :)
Ja tez MustellaU mnie w pierwszej ciąży stosowałam Mustellę, teraz tez już zaczęłam
Wtedy obyło się bez rozstępów, mam nadzieję że tym razem tez tak bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez MustellaU mnie w pierwszej ciąży stosowałam Mustellę, teraz tez już zaczęłam
Wtedy obyło się bez rozstępów, mam nadzieję że tym razem tez tak bedzie
Ile ma Twój starszak? Ja nawet jakbym chciała to sami się domyślili.Ja odwlekam do prenatalnych, do poznania płci ... do porodu :/ Moj starszak jest takim wrazliwcem, że jak cos bedzie nie tak ( niby nie dopuszczam) to on będzie ciężko to przeżywał
Ktoś o 9 pamiętam ma prenatalne. Chyba @Marynia88 . Ja prenatalne o 17Powodzenia na wizytach, kto dziś wizytuje i o której?
Trzymam ❤
Ja mam dziś diabetologa i będę słuchać serduszka właśnie czekam przed gabinetem 2 osoby przede mną.Ktoś o 9 pamiętam ma prenatalne. Chyba @Marynia88 . Ja prenatalne o 17
Tego Ci życzęIle ma Twój starszak? Ja nawet jakbym chciała to sami się domyślili.
Stracili już dwoje młodszego rodzeństwa....
Trzeba być dobrej myśli że teraz się uda
Ja się nie stresuję, bo to dziecku nie służy, co ma być to i tak będzie, a stres nie pomoże, a może zaszkodzić.Kurczę, dziewczyny, ja jakoś nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że na tych prenatalnych mogłoby być coś nie tak. W ogóle się tym nie stresowałam. Gorzej, jak coś wyjdzie...