reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja odwlekam do prenatalnych, do poznania płci ... do porodu :/ Moj starszak jest takim wrazliwcem, że jak cos bedzie nie tak ( niby nie dopuszczam) to on będzie ciężko to przeżywał :(
Ile ma Twój starszak? Ja nawet jakbym chciała to sami się domyślili.
Stracili już dwoje młodszego rodzeństwa....
Trzeba być dobrej myśli że teraz się uda 😀

No właśnie, do dziewczyn stosujących Mustele - olejek czy krem? Nie mogę sie zdecydowac😜 czy to po prostu kwestia typowo upodobania?

A ja mam pytanie do dziewczyn, które stosują Pregne, mam zamiar już przejść na Pregne plus albo DHA i nie wiem którą wybrać? Pregna DHA czy plus?

Kurczę, dziewczyny, ja jakoś nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że na tych prenatalnych mogłoby być coś nie tak. W ogóle się tym nie stresowałam. Gorzej, jak coś wyjdzie...

reklama
Kurczę, dziewczyny, ja jakoś nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że na tych prenatalnych mogłoby być coś nie tak. W ogóle się tym nie stresowałam. Gorzej, jak coś wyjdzie...
Ja się nie stresuję, bo to dziecku nie służy, co ma być to i tak będzie, a stres nie pomoże, a może zaszkodzić.

Przecież będzie dobrze innej opcji nie ma ♥️

Do góry