reklama
P
pożegnanie
Gość
Super brzusio!Ojj u mnie dzisiaj piękna pogoda była, więc oczywiście pranie wylądowało na dworze przywieźli też nam dzisiaj łóżko, ale było za duże żeby zmieścić się na schodach, próbowali przez okno na piętrze ale niestety nie utrzymali, spadło i się rozdarł materiał na rogu i koniec końców pojechało z powrotem do warsztatu i będzie w środę także dalej musimy spać na kanapie w salonie
...ale chociaż łóżko śliczne i mega wygodne, więc tyle dobrego
Jak tam wasze brzuszki? Ja już nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży i zostały mi sukienki i ciążówki
Ja mam podobny, ale wieczorem(!) rano jest mniejszy !
W ciuchy sie miesze, ale pewnie dlatego ze mam niezliczone ilości ubrań w tym
oversize i chodzę tylko w dresach. Praca dom, to nie widuje nawet spodniczek ołowkowych !
Ale leginsy i rajty ciążowe musze kupić !
mayfly
Fanka BB :)
Ojej, współczuję w jakim wieku dzieci?Ja właśnie leżę po Musialam w trzecią ciąże zajść żeby się przekonać co to ciążowe mdłości i wymioty i ja już podziękuje. Dzieci mi żal bo nawet się z nimi nie bawię prawie wcale teraz tylko wszystko do minimum sprowadzone.
Marynia88
Moderator
Nie strasz świrusamiWłaśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
Ja chciałam dołączyć do listy kwietniowek po prenatalnych.
Czarna 36
Ojej super....ja tylko tydzien roznicy /12/ i ledwo u mnie cokolwiek widać.#brzuszek13+3 Chodzę już w legginsach ciazowych r. M
jaguar
Ja w tej ciąży mam podobnie. Ogólnie czuje się źle. Wczoraj znowu ból głowy i temperatura 37.6 [emoji17] . Z powodu złego samopoczucia nie nam siły nawet pisać na forum chociaż czytam regularnie.Ja właśnie leżę po [emoji2961] Musialam w trzecią ciąże zajść żeby się przekonać co to ciążowe mdłości i wymioty i ja już podziękuje. Dzieci mi żal bo nawet się z nimi nie bawię prawie wcale teraz tylko wszystko do minimum sprowadzone.
Dziś na szczęście bez dolegliwości i mialam taki przypływ energii że sama byłam w szoku ile zrobiłam w domu. Wizyta u lekarza dopiero we wtorek i dopiero wtedy będę miała to dokładniejsze USG, ale to będzie u mnie już 14+4 więc nie wiem czy mnie trochę za późno nie umówiła...
jaguar
Dziewczyny mam pytanie do tych które się niedawno przeprowadziły. Nie przeszkadzają wam zapachy nowego domu? W sensie nowych mebli, farb itp.? Ja jak tylko wejdę do nowego domu do którego będziemy się za chwilę przeprowadzać to wymiotuje od razu od zapachów ! Przeraża mnie ta wyprowadzka ze względu na te zapachy [emoji33]
Czarna 36
No ja wlasnie od kilku dni mam zawroty i bol głowy. W pracy zrobilo mi sie słabo.Wcale mi sie niestety nie polepszaU mnie meliska na zmianę z mięta
Ale gorsze są chyba zawroty głowy..
Moja ulubiona herbatka to łączyła, ale ma szyszki chmielu i w sumie nie wiem czy mogę czy nie, więc ograniczyłam ją znacząco
reklama
Czarna 36
No a jak ktos bedzie chcial dołączyć?O propozycję zamknięcia forum na hasło