dorotakovv
Fanka BB :)
O własnie, też myślałam o tej poduszce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzyłam na wkład bo czytałam że najlepszy właśnie silikonowy ile wzorów do wyboru! Chyba też się zdecyduje
Dane dotyczące tych wszystkich przerażających przeciwwskazań są już nieaktualne. Sporo moich koleżanek brało już od początku ciąży i wszystko było w porządkuDziewczyny czy któraś z Was bierze aspiryne(akard) ? Ja doczytałam że obniżone białko paapa to mogą być też problemy z łozyskiem i u mnie w opisie z prenatalnych pisze że zalecane branie aspiryny. Czy to jest w celu bezpieczne? Różnie piszą, mamaginekolog pisze że zalecane, gdzie indziej już nie.... Nie wiem co o tym myśleć. Wyczytałam że branie aspiryny może powodować wady u dziecka ♀
Aa. U mnie łozysko przednia ściana nisko.
Podobno dziewczynka prenatalne robiła ta sama Pani doktor co w pierwszej ciąży i wtedy też w 13tc powiedziała nam jaka płeć i tak zostało, więc mam nadzieję, że teraz też się nie myli ❤6,10 mam prenatalne, jeszcze nie wiemy kto tam mieszka. U Ciebie dziewczynka prawda?
Ja wczoraj chipsów o mało co nutellą nie wysmarowałam
A jakie maleństwo tętno mialo?Po wizycie. Torbiel znowu zmalała wiec ok. Dzidzus fajny już machał rączkami i nóżkami cały czas. Tylko na wejściu ja nagle miałam wysokie ciśnienie a później bobo miał dość wysokie tętno płodu. Dostałam masę badań, powtórzenie tarczycy bo może skoczyła nagle albo infekcja jakaś i mam wizytę za tydzień żeby sprawdzać to tętno.
My to widzę tą ciążę to prawie identycznie przechodzimyMnie też od żółtego sera odrzuca (podobnie od mięsa i wędlin). Za to biały mi smakuje. No i te słodycze Choćby nie wiem co, czekolada musi być w zasięgu ręki
O dokładnie taka mam, nawet w kropki
Z kalendarza chińskiego - TAK Z ostatniego usg - również TAK I tak samo jak Ty Monisiu, trzymam kciuki ze wszystkich sił aby te wróżby okazały się trafioneMy to widzę tą ciążę to prawie identycznie przechodzimy
U Ciebie też córka, dobrze pamiętam?
Na początku 189 wiec powyżej norm a przy kolejnym pomiarze 178 wiec jeszcze jako tako. Ginka powiedziała ze czasami tak bywa bez przyczyny ze nagle tak wyskoczy wysoko i żeby się nie denerwować ale dobrze sprawdzić tarczyce i wskaźniki infekcji bo to może wpływać i kontrolować to tętno za tydzień.A jakie maleństwo tętno mialo?
Dziękuję.. Moje miało wczoraj 178.i też doktor nic nie mówil.. Na tarczycę leki biorę więc może faktycznie jakaś infekcja.. Czyli nie denerwujemy się będzie dobrze . Gratulacje tak przy okaxjiiNa początku 189 wiec powyżej norm a przy kolejnym pomiarze 178 wiec jeszcze jako tako. Ginka powiedziała ze czasami tak bywa bez przyczyny ze nagle tak wyskoczy wysoko i żeby się nie denerwować ale dobrze sprawdzić tarczyce i wskaźniki infekcji bo to może wpływać i kontrolować to tętno za tydzień.