LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Łóżeczko kupiłam używane na olx. W super stanie i z szuflada. Dokupiłam dobry materac. To, które mi się podobało kosztowało prawie 1500 zł. Bez materaca i reszty.Między mną a moim facetem jest całe 7 lat różnicy, ale nie zamieniłabym go na żadnego innego. I tak jak przy synku się cieszył, tak cieszy się na drugie i nie ukrywa, że liczy na córkę. Ale uznał, że jak będzie syn to spoko, do trzech razy sztuka . No i jak syn się urodził to mimo wieku naprawdę mogłam na nim polegać.
Co do siusiania to jeśli nie piję wieczorem to wstaję TYLKO dwa razy, a jak piję to i ze cztery . Kładę się z myślą, że będę musiała wstawać i to jest takie nie pocieszające.
Ja łóżeczko po synu oddałam kuzynce i się zastanawiam jakie kupić teraz. Macie jakieś fajne sprawdzone? Z tego poprzedniego byłam średnio zadowolona. Dałam chyba z 800 zł, a było dość słabe. Miał je dwa lata, na drugie urodziny dostał duże łóżko już z materacem na lata. Śmiesznie taki mały w nim na początku wyglądał .
@magnolia1505 podobno w Volvo xc90 zmieścisz 3 foteliki w drugim rzędzie. Chcę jechać to sprawdzić.
@kika1kika nie wyobrażam sobie wytargiwac noworodka z fotelika. Bezpieczniejszy jest w łupinę. Starsze dziecko samo wyjdzie, ale póki nie chodzi najbezpieczniejsze są łupinki. Oczywiście do limitu wagowego lub póki główka nie wystaje ponad.
Ciężka orka z tą dietą szczególnie jak reszcie domowników robisz "normalne" posiłki. Zastanawiam się poważnie nad dieta pudełkową. Koszt trochę odstrasza, ale mam zamiar przeliczyć to co teraz robie+mój czas i zobaczymy... Póki co zamówiłam na próbę na 3 dni od poniedziałku.Dieta cukrzycowa łatwa i przyjemna z której strony? [emoji23][emoji23][emoji1751] To jest wieczne pilnowanie zegarka i glukometru , nie zjesz byleczego na szybko , ja nawet jabłka samego nie mogę zjeść. Jem tylko to co zalecają a i tak cukier po godzinie ponad 120 więc co by było gdybym jadła wszystko? Pewnie 200...