@
emilka3210 - kiedy dowiedziałaś się, że spodziewasz się bliźniaków? Nie martw się, wynik w normie, to wynik w normie
@Patii_666 - mnie brzuch wyskoczył w 5 tc.... biorąc pod uwagę, że w pierwszej i drugiej ciąży brzuch był niewidoczny aż do 13 tc to czuję się z tym dziwnie. No i jeszcze lekarz badając mnie na fotelu stwierdził, że macicę mam taką jak na bliźniaki... No ale na usg bliźniak się nie pokazał, więc nie wiem co o tym myśleć.
My mieszkaliśmy na 3 pokojach 62 metry. To był koszmar. Troje dzieci i my, do tego mąż pracujący zdalnie. Mieszkanie było ładne, ale nieustawne, a my nigdy nie sądziliśmy, że z trójką dzieci zamieszkamy i źle rozplanowaliśmy pokoje. Chcieliśmy kupić większe mieszkanie, ale ceny u nas powalały. Ostatecznie stwierdziliśmy, że lepiej wziąć większy kredyt i się budować. Działki odpowiedniej nie znaleźliśmy, zaczęliśmy szukać domu i kupiliśmy w bardzo okazyjnej cenie, bo w drodze licytacji komorniczej. Remont trwał długo, ale wreszcie mieszkamy na swoim. Życie w domu a w mieszkaniu to inny komfort. Jeszcze pełno pracy przed nami, widmo 26 lat spłacania rat... Ale nie żałuję.