Bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki!Powiedziała że to krwiak jak zapytałam co to znaczy...
Piekny maluch!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki!Powiedziała że to krwiak jak zapytałam co to znaczy...
Sposób jest taki że trzeba się zdrzemnąćja tez dzis 7 tydzień a otoczki wokół brodawek juz od kilku dni zauwazylam ze sa powiekszone, wogole mam obolałe piersi i takie nabrzmiale.
Dziewczyny macie jakis sposob na sennosc? Od dwoch dni jestem taka senna przez cały dzień ze spie na stojąco i juz mnie to drazni bo nic mi sie nie chce przez to
Życzę Ci aby wszystko szło po Twojej myśli Jesteś bardzo dzielna Ściskam Cię mocnoJa niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Trzymam za wasze ciąże kciuki!
Pieknie Dziecie❤ rośnie ! Gratulacje, wez co lekarz to pomysł! Jedna mi mowi brac luteine druga będziemy kończyć z progesteronem!Hej, ja już po wizycie, serduszko pięknie bije całe 3 cm bąbla, z OM wychodzi 9+6 a z usg 10+0 . Pani doktor stwierdziła że mam też ognisko ablacji o wymiarach 15na 10 mm i mogę poronic Zobacz załącznik 1175130
Trzymam trzmam juz tu o Tobie piszemy ! Wracaj z super newsami ❤ uczcimy to czyms dobrym do jedzenia.Dziewczyny za godzine mam wizytę. Trzymajcie za mnie mocno kciuki plissss
Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Dziwne, bo ja jedynie, co znalazlam na ten temat, to arytmiaPowiedziała że to krwiak jak zapytałam co to znaczy...
Okropnie mi przykro! Ale podziwiam Twoją determinację! Wszystkiego najlepszego, milion przytulasów ❤Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Ojej przytulam mocno;(Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.