reklama
Jagoda88
Zaangażowana w BB
W poprzednich ciążach wcale nie pomógł....Dziewczyny na wymioty proscie o torecan na recepte
Monika2211
Fanka BB :)
Super GratulacjeU mnie tez wizyta pozytywnie, z usg 8+2, zarodek ma cale 18mm nastepna wizyta 14.09 i prenatalne 21.09
Ana874
Zestresowalam się na miejscu, ale ja wierzę, że na następnej wizycie będzie pięknie było serce ❤Spokojnie jeszcze wcześnie.. Może ciąża trochę młodsza. Ja też 10.07 i idę na usg 31.08, mam nadzieję, że będzie zarodek, ale serduszka pewna nie jestem.
Ana874
Ja mam tak samo...tydzień temu wypuścili mnie bez kolejki do Wc, bo przecież w ciąży powinnam iść przed nimi, A dziś w autobusie jak jechałam na USG to młody chłopak mi miejsca ustąpił spoko to tylko wzdęcia hahahaMi od pepka w gore tak wydelo,zawsze bylam przy kosci troche,no ale teraz w pracy mi sie na brzuch patrza normalnie
mama.Antosia
Świetna wiadomość! GratulacjeDziewczyny jestem...
Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
LaetitiaAinos
Mój ginekolog. W szpitalu nie chcieli, ale babeczka sugerowała to rozwiązanie. Jest na 7 dni narazie.Możemy sobie przybić piątke.... Ja też od dzisiaj na tabletkach, nic zjeść nie mogę ani pić.... U mnie 8+3 ale chyba próbowałam już wszystkiego i nic nie pomaga....
My też myślimy o L4 dla męża. Powiedz kto Wam wystawił?
Dostałam w poprzedniej ciąży. Niestety mi nie pomógł. Chociaż nie, pomógł. Wymioty mniejsze ale sraczka doszłaDziewczyny na wymioty proscie o torecan na recepte
mama.Antosia
Bardzo mi przykro, następnym razem się udaHej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
mama.Antosia
I ja też ŁódzkieJesteś z Łodzi? Ja też z łódzkiego
reklama
mama.Antosia
U mnie dzisiaj też takie ćmienia się pojawiająDzisiaj kurcze tak od rana znowu mam takie bóle jak na miesiączkę, tak jak na samym początku ciąży przed terminem @ która nie nadeszła i tak co kilka dni boli mnie jakbym miała dostać okres , więc pewnie macica się powiększa i rozciąga i stąd ten ból...przyznam że trochę to sprawia dyskomfort bo jednak boli...