AnSalie
Zaangażowana w BB
Ja to raczej dopiero po prenatalnych w 13tc odważę się cokolwiek kupić... o tym ze serduszko przestało bić dowiedziałam się na wizycie dopiero w 11tcKiedyś tez kupiłam prędzej
Potem to spaliłam bo przypominało mi jedno
Od tamtej pory nic prędzej 10 tyg nie kupie to zależy kto jakie miał ciąże ... po stratach ciężej jest być spokojnym ....
To będą trudne 2 tygodnie, ale dasz radę może ciąża jest młodsza. U mnie w każdej ciąży była ona młodsza niż z om i tez miałam pusty pęcherzyk i czekałam 2 tygodnie na serduszkoNie za dobrze, pęcherzyk jest ale trochę mały jak na ten etap .zaledwie 3 mm.- 6+0tc.nie wiadomo czy coś z tego będzie. Narazie kwas foliowy i wizyta za 2 tyg.wtedy już powinno być serce ,a jak nie będzie i krwawienia tez nie dostanę to wiadomo-szpital i czyszczenie .tsh 2.345 narazie bez tabl.powiedział że do 3 może być jeśli nie mam problemów z tarczyca.
Tak że na spokojnie. Powiedział że decyzja o pracy była słuszna ze ją podjęłam tak że czekamy ..czekamy.
Wróciłam niedawno z laboratorium: robiłam betę i progesteron. Mam nadzieje, ze ładnie urosły.