Któraś z Was pisała że dopiero zaczęła pracę i nie wie co zrobić. Nie pamiętam kto .Ja mam podobnie..straciłam pracę w czerwcu..ugadalam się na nowa .test tydzień przed podpisaniem umowy. Badania zrobione...bylam w kropce .Ale ostatecznie jestem od kilku dni w nowej pracy i nic nie mówię nikomu .Nie wiem co będzie z ciążą- mam dużo problemów ze zdrowiem bo pewnie jestem tu najstarsza [emoji1787][emoji1787][emoji1787]i stwierdziłam że nie zrezygnuje z tej pracy..bo w razie w ..zostałabym bez tego miejsca( bo ktos szybciutko by przyszedł)I bez szansy dzieciątko.
reklama
M_P_90
Fanka BB :)
Udało się????Dziewczyny polećcie jakąś fajną apkę
Jak wyliczyć w którym tygodniu jestem skoro cykle mam 34/36 dniowe? Czy to dopiero wyjdzie na usg? Bo według OM to na pewno nie wyjdzie
M_P_90
to ja pytałam, czy na 31.03 masz termin bo mi tak lekarz wyliczył po USG, a też mam 8+0Dobrze przeczytałam w poprzednim poście, że dziecko ma ponad 6cm? Jeśli tak to chyba jakiś błąd, bo to zdecydowanie za duże by było jak na ten wiek.
Zaznacz 35 ;p poza tym zazwyczaj brana jest pod uwagę wielkośc dziecka w 12 tyg i na podstawie tego wylicza sie termin porodu.
Tulcia niby tak, ale zaznaczając 29dniowe cykle wychodzi na 1.04. Ty jesteś już 8+6?
magnolia1505
Sorry :-/ zakręcona jestem dzisiaj. Nawet zatrzymałam się dzisiaj na haku w busie jakiegoś goscia przy parkowaniu. Nie wiem jak to zrobiłam. Zerknęłam, śladu nie było maz się przypatrywał to mówił ze jest ale mam to w nosie. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. W aucie czujniki mam wszystko pikało, a na glucha. A jeszcze jak jechaliśmy to w pewnym momencie mówi "kotek zjeżdżasz na pobocze" jeszcze go opierdzielilam :-( co te hormony robia z kobietamito ja pytałam, czy na 31.03 masz termin [emoji85][emoji23][emoji23] bo mi tak lekarz wyliczył po USG, a też mam 8+0 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7]
Loli05
Hejka wieczorowoDzis w sklepie dopadly mnie mdlosci,nawet w domu nie moglam zakupow wypakowywac bo co myslalam ze wyjmuje z siatki to mi bylo nie fajnie.no ale fasolka sie odezwala wiec dobre i mdlosci.Dostalam tez mejla z pracy i w poniedzialek mam wrocic,bosz po 5 miesiacach,akurat jak zawsze chcialm wrocic to teraz mi to nie na reke bo ciaza bo syn ma wakacje.panika na szybkiego trzeba jakas opieke kolowac.ale tez i ciesze sie ze mnie nie wywalili hah,przynajmniej narazie
Betty.kj
Zaangażowana w BB
Oo. Ja też w poniedziałek idę pierwszy raz do pracy od 22 marca [emoji1787] więc równe 5 miesięcy później.
Przed samym powrotem złamałam nogę i niestety się przedłużyło [emoji2960]
A teraz ciąża [emoji1787], ale dopóki się dobrze czuję to będę chodzić, żeby dziewczyny mogły znaleźć zastępstwo [emoji854]
Przed samym powrotem złamałam nogę i niestety się przedłużyło [emoji2960]
A teraz ciąża [emoji1787], ale dopóki się dobrze czuję to będę chodzić, żeby dziewczyny mogły znaleźć zastępstwo [emoji854]
Hejka wieczorowoDzis w sklepie dopadly mnie mdlosci,nawet w domu nie moglam zakupow wypakowywac bo co myslalam ze wyjmuje z siatki to mi bylo nie fajnie.no ale fasolka sie odezwala wiec dobre i mdlosci.Dostalam tez mejla z pracy i w poniedzialek mam wrocic,bosz po 5 miesiacach,akurat jak zawsze chcialm wrocic to teraz mi to nie na reke bo ciaza bo syn ma wakacje.panika na szybkiego trzeba jakas opieke kolowac.ale tez i ciesze sie ze mnie nie wywalili hah,przynajmniej narazie
M_P_90
Daj spokój, ja byłam na zakupach, kupiłam sobie kiecke, mężowi koszulkę i małemu butki i koszule (a miałam wydać tylko na siebie ) wróciłam i mi się na płacz zebrało, bo mąż powiedział, że mało słoną zupę zrobiłam masakra, nie mogłam się uspokoić, także doskonale rozumiem CiebieSorry :-/ zakręcona jestem dzisiaj. Nawet zatrzymałam się dzisiaj na haku w busie jakiegoś goscia przy parkowaniu. Nie wiem jak to zrobiłam. Zerknęłam, śladu nie było maz się przypatrywał to mówił ze jest ale mam to w nosie. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. W aucie czujniki mam wszystko pikało, a na glucha. A jeszcze jak jechaliśmy to w pewnym momencie mówi "kotek zjeżdżasz na pobocze" jeszcze go opierdzielilam :-( co te hormony robia z kobietami
Kobzik
6 ale nie cm tylko mm pomyłka przy czytaniu, bo aż wróciłam do swojej wiadomości żeby się upewnić ze babola nie zrobiłamDobrze przeczytałam w poprzednim poście, że dziecko ma ponad 6cm?
Tulcia na pewno 0,5 mm?moje malenstwo w 6+5 mialo 0,5mm wiec chyba Twoje bedzie mialo podobnie
No aż zdjęcie z usg wyciągnęłam:
Kaarcia
Mój wczoraj, czyli w 6+2 miał 5,5 mm6 ale nie cm tylko mm pomyłka przy czytaniu, bo aż wróciłam do swojej wiadomości żeby się upewnić ze babola nie zrobiłam
Tulcia na pewno 0,5 mm?
No aż zdjęcie z usg wyciągnęłam: Zobacz załącznik 1165336
reklama
Betty.kj
Zaangażowana w BB
U mnie dzisiaj 5 mm, a mam 6+1
Mój wczoraj, czyli w 6+2 miał 5,5 mm[emoji6]