Olka2729
Fanka BB :)
Paracetamol mozna 1000mg jednorazowo przyjmować, mialam angine i rodzinny mi tak powiedzialRaczej tylko Apap i to tez trzeba uważać w 1 trymestrze z tym Apapem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paracetamol mozna 1000mg jednorazowo przyjmować, mialam angine i rodzinny mi tak powiedzialRaczej tylko Apap i to tez trzeba uważać w 1 trymestrze z tym Apapem
Jeśli nie mialas takich boli wczesniej to moze u ciebie nie powoduje ona dolegliwosci. Ja biore duphaston i luteine i nie mam zbytnio dolegliwosci bólowych. Nie ma na to reguły i nie ma sensu doszukiwać się dziury w całymA ja od środy biorę 3 x po 2 tab luteiny i piersi nie bolą, czy to normalne? Rosna, ale nie bolą. Nigdy nawet w @ nie bolały czasami tylko ciut sutki były wrażliwe.
Tez budzę się o 5 czy 6 i walcze by usnąć. Dzis 7.20 i zaczynam czytać książkę z luteina pod językiem i usypiam.
to dobrze, dzieki dziewczynkiMiałam ostatnio. To nie jest glukoza z obciążeniem tylko normalnie poziom glukozy we krwi
Ja też miałam ostatnio glukozę na czczo tj poziom glukozyto dobrze, dzieki dziewczynki ❤
Ja czytałam gdzieś na forum że dziewczyny w 8 tyg dopiero serduszko słyszałyHej kolezanki, mam pytanie bo trochę zaczelam sie martwic i myslec. Czy znacie przypadek że wg obliczen 6 tydzień i nie bylo jeszcze serca? I bez obrazy ale dziękuję za czarne scenariusze, poniewaz co raz je tu czytam
Nie boli aż tak. Ale powiedziała moja gin że jeżeli pojawiają się bóle jakiekolwiek to wręcz wskazane jest branie mospy i magnezu żeby nie doprowadzić do skurczy. Nospa jest bezpieczne w ciąży więc możesz śmiało brać.Ojej a co tak cie brzuch boli? W takim razie moja 1/2 tabletki to pikus
Ja w poprzedniej ciąży 6+2 nie mialam serduszka i niestety skończyło się zabiegiem. Serce powinno być widoczne u zarodka od wielkosci 6mmHej kolezanki, mam pytanie bo trochę zaczelam sie martwic i myslec. Czy znacie przypadek że wg obliczen 6 tydzień i nie bylo jeszcze serca? I bez obrazy ale dziękuję za czarne scenariusze, poniewaz co raz je tu czytam
Mi aplikacja pokazuje 6. A według HCG i USG mam 4-5.Hej kolezanki, mam pytanie bo trochę zaczelam sie martwic i myslec. Czy znacie przypadek że wg obliczen 6 tydzień i nie bylo jeszcze serca? I bez obrazy ale dziękuję za czarne scenariusze, poniewaz co raz je tu czytam
No właśnie u mnie sztbko, szybko ja tez udluszslam ze pecherzyk jest wiec ok. A teraz czytam nasze forum i co raz jakies straty więc zaczelam myslec... Pewnie mlodsza ciaza bo lekarz do mnie, ze jeszcze za wcześnie na serceMi aplikacja pokazuje 6. A według HCG i USG mam 4-5.