reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny:)
Po przewertowaniu znacznych treści w internecie,trafiłam do Was.
W sumie nie wiem jak,ale udało się po raz pierwszy w życiu.Tydzień temu zobaczyłam II kreski. Czuję sie jak dziecko we mgle. Stos pytań a wizyta u lekarza dopiero za tydzień. Jedyne objawy jakie mam to bolące piersi i pobolewające jajniki. Z tym bolacym brzuchem to jest koszmar. W internecie piszą,ze to moze być wszystko.Zarowno normalny objaw jaki i .....boję sie nawet pisać. A wy jak sie czujecie? U mnie 5 tc 3 dzień.
hej powiem tak 😊☺️😉 jak trochę boli to jest ok bo tam się wszystko po malutku przygotowuje 😉 martwiła bym się trochę bardziej jak by ten delikatny ból zniknął 😉

Wy tak piszecie o tej cukrzycy,a j odkąd pamiętam nigdy nie miałam cukru w normie,zawsze 100,101,102,103,Coś takiego. A teraz się obudziłam po 12h snu. Mam nadzieję,że cukrzyca ciążowa mnie ominie,bo nie wyobrażam sobie kłuć się igłami. Ja na każdym pobraniu krwi mdleje...

Moja beta z wczoraj 5563 :-)
Niestety wczoraj też lekkie plamienie bo się zestresowałam . Następna beta w poniedziałek - oby wszystko było dobrze .
P.s jade w góry ale żadnego chodzenia. Raczej małe spacery i wypoczynek psychiczny i fizyczny ☺️

U mnie dzisiaj 6+6 wizyta 20sierpnia. Ale rano męczą mnie mdłości.... Na szczęście nie są takie duże jak w poprzednich ciążach i doskwierają rano a nie przez cały dzień to na pewno plus 🙃
Co do wagi to aktualnie ważę jakieś 3kg mniej niż ważyłam jak szłam do porodu z pierwszą córa 🤷🏻‍♀️🙈
Ale czuję się lepiej bo ja miałam odwrotny problem bo przy 178 ważyłam 53kg. Teraz startuje z 60 zobaczymy na ilu skończę

reklama
Do góry