Aj nawet nie mów, mnie też wywaliło. Wiem, że to trzecia ciąża, wszystko szybciej, ale żeby aż tak? W drugiej miałam mniejszy brzuch niz w pierwszej.
Mnie ta korona tak bardzo nie sparaliżowala, ale my tutaj mielismy trochę lżej niz w Pl. Mogliśmy wychodzić, ja chodziłam do pracy, Był zakaz zgromadzeń powyżej iluś tam osób, kolejki w sklepach, pozamykane kina, baseny itd. Dzieci mogły, ale nie musiały chodzić do szkoły, a po szkole mogły się bawić z tymi dziećmi, z którymi są w klasie.
To może bierz te witaminy, których masz niedobór?
Cześć
rozgość się
Hej dziewczyny. Zaczęłam chyba powoli odzyskiwać energię
Pogoda u nas okropna, leje od paru dni i nie zapowiada sie na poprawę, więc odpaliłam wczoraj bieznię żeby się trochę poruszać. Biegać niestety nie mogę, bo mnie cycki bolą
Ale pochodziłam szybkim krokiem.
A jeszcze mam pytanie do mamy, które mają syna i córkę. Czy w ciążach czułyscie sie inaczej. Chodzi mi o to, że w jednej ciąży miałyście np. pryszcze, a z drugim dzieckiem przeciwnej płci już nie. Czy były jakies różnice w ciążach. Ja mam dwie córki i obie ciąże podobne. Brak wiekszych zachcianek, ciągnęło do słodyczy, cera ładna, figura ok, brzuch zgrabny, nie puchłam, a teraz to tragedia sie zaczyna robić. I sie zastanawiam czy w związku z tym nosze syna pod sercem