W 8 tygodniuAha a mogę spytać którym tygodniu poronilaś? To faktycznie szybko ci brzusio rośnie
reklama
Patii_666
Fanka BB :)
współczuję.. Ale to faktycznie masz Zarysy brzuszka.. Ale ty chudzinkaW 8 tygodniu
Mi sie nawet podoba. Tylko ze z tym brzuszkiem nie uda mi sie ukrywac ciazy.. a zalezalo mi poczekac kilka miesiecy z ta piekna nowina. Tym bardziej ze nie dawno poronilam i wszyscy juz wiedzieliwspółczuję.. Ale to faktycznie masz Zarysy brzuszka.. Ale ty chudzinka
Patii_666
Jedynie to luźniejsze sukienki i bluzki może dasz radęMi sie nawet podoba. Tylko ze z tym brzuszkiem nie uda mi sie ukrywac ciazy.. a zalezalo mi poczekac kilka miesiecy z ta piekna nowina. Tym bardziej ze nie dawno poronilam i wszyscy juz wiedzieli
magnolia1505
Ja rodziłam w szpitalu, ale na Islandii wygląda to inaczej w porównaniu z porodowkami w Pl. Mimo to chciałabym chyba spróbować w domu, u siebie. Kolezanka mowila, ze w sumie spoko w domu, ale w szpitalu nie trzeba sprzatac ani nic ogarniać i jest szansa chwile odpocząć, a w domu od razu jestes w tym codziennym wirze. W sumie racja, ale na is puszczają szybko do domu, wiec różnica niewielkaNigdy ja pierwsze dziecko urodzilam w prywatnej klinice i tym razem tez sie tam wybieram[emoji4]
Ciesze się :-) powiedz co ty teraz z nickiem zrobisz?We wtorek beta 6, wczoraj 14, a dzisiaj w końcu coś widać na teście [emoji7] chyba idziemy w dobra stronę Zobacz załącznik 1159567
Krecha jak najbardziej w porządku ;-)Ja 9 i test robiony przed chwilą. Martwiłam się że za blady jak na 3 dni po terminie @Zobacz załącznik 1159623
Cześć!Hej wygląda na to że i ja dołączam do grona kwietniowek wczoraj 2 soczyste krechy na teście i dzisiaj wynik bety 2990 [emoji33][emoji7] Taka niespodziewajka bo testowałam pod koniec lipca 5 dni po terminie @ i była jedna krecha przewidywany termin 02.04.2020
Cześć!Cześć dziewczyny Przeczytałam wszystkie strony i w końcu mogę się z Wami przywitac. Wychodzi na to ze jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka zaczęła się 1lipca. 30lipca pierwszy test - pozytywny, a 3 sierpnia drugi test bardzo pozytywny 5dni po owulacji czułam już ze jestem w ciąży To moja pierwsza ciąża i udało się w pierwszym cyklu, więc jestem zaskoczona ze tak szybko i bardzo szczęśliwa Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie mogę się doczekać aż potwierdzi to lekarz 17 sierpnia. Gratuluję Wam przyszle mamusie i cieszę się że będziemy mogły się tu wspierać
Pije kawę, tyle na ile mam ochotę, ale coś mi nie wchodzi. Zrobię i wypijam tylko pól, do matchy tez mnie nie ciągnie. W poprzednich ciążach tez pilam kaweA u mnie normalnie. Jadlam zdrowo i dalej jem. Czekam na jakieś ciekawe zachcianki dziewczyny a pijecie kawe? Ja kiedyś piłam dwie mocne dziennie a teraz się ograniczam do jednej słabej. A Wy?
Cześć!Witam się i ja - mama dwóch księżniczek (8 i 6 lat). Ostatnia miesiączka 28 czerwca... Termin porodu 6-8 kwietnia.
Mi waga niestety rośnie i jestem prawie 2kg do przodu. Fakt, że nie chodzę do toalety, może to od tego. Naprawdę nie jem dużo ani niezdrowo, ale ta waga mnie dobija. W takim tempie to do 30kg dobije. W poprzednich ciążach przytyłam 13 i 11kg.
Agata19922
Oo hej wiek córeczek to jak u mnie 8 i 6 lat, No i termin porodu mam podobny 7.04Witam się i ja - mama dwóch księżniczek (8 i 6 lat). Ostatnia miesiączka 28 czerwca... Termin porodu 6-8 kwietnia.
reklama
Agata19922
W dwóch ciążach przytyłam 11kg jak tylko urodziłam brzuch miałam płaski byłam w szoku, a teraz przy tych nadprogramowych kg chyba tak pięknie nie będzie