Martxx1
Fanka BB :)
Łooo to sporo nas jest super ja mam długie cykle ciekawe czy to nie wpłynie na termin w kwietniuJa mam na 30 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łooo to sporo nas jest super ja mam długie cykle ciekawe czy to nie wpłynie na termin w kwietniuJa mam na 30 kwietnia
Ja uwielbiam brokuły z feta prażonym słonecznikiem i sosem czosnkowymNie mam nic na szybki obiad i zobaczylam brokuly w lodowce i teraz robie salatke z brokulami pomidorem jajkiem i sosem chrzanowym,ale te brokuly jakie dobree
Chodzę do Koszalina prywatnie. Wcześniej przyjmował w Sławnie i prowadził mi pierwszą ciążę i dalej jestem u niego.A do jakiego lekarza chodzisz w Słupsku, bo tez zamierzam tam chodzic a nie moge znaleźć nikogo konkretnego.
Hahah ja niedawno zrobilam pizze i dużo sosu czosnkowego i niestetySos czosnkowy mmm... Przed chwilą zjadłam kawałek pizzy z ogromną ilością domowego sosu czosnkowego i teraz nie mogę się tego smaku pozbyć z ust a zaraz trzeba jechać po małego do szkoły
Ja tez 28ja 28.04!
Też słyszałam o Iwaszko i gdybym miała chodzić w Słupsku to poszłabym do niegoJa do invicty dr Januszkiewicz... Polecam... Ale jest też dobry Iwaszko i chyba nawet prenatalne robi
Udzielałam się tam do lutego bo po biochemicznej nie mogłam się za bardzo pozbierać i przestałam tam pisać. Na szczęście mogłam zagościć na tym forum. [emoji4]Ooo kojarzę Cię z wątku staraczek. Tam chyba obie byłyśmy bardziej aktywne [emoji1787]