reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ooo kojarzę Cię z wątku staraczek. Tam chyba obie byłyśmy bardziej aktywne [emoji1787]
Udzielałam się tam do lutego bo po biochemicznej nie mogłam się za bardzo pozbierać i przestałam tam pisać. Na szczęście mogłam zagościć na tym forum. [emoji4]

U mnie najblizsza rodzina wie o ciąży, bo póki co mieszkam jeszcze z moimi rodzicami więc trudno było by ukryć. W czwartek powiedziałam szefowej i kilku osobom z pracy i od tego czasu dowiedziało się też kilku moich znajomych ( na szczęście ode mnie a nie z plotek). Już nie ukrywam ciąży ale też nie mówię o niej wszystkim napotkanym znajomym.... po prostu jak z rozmowy wyniknie...

O dziwo w pracy spoko. Też pracuje w budżetówce, ale mam umowę do końca maja wiec będę na macierzyńskim jak się skończy...

reklama
Do góry