reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja osobiście mieszkam w Słupsku. Do Gdańska jeżdżę do kliniki invicta..na prenatalne.. . W Słupsku mam oddział ale słyszałam że w Gdańsku właśnie w klinice są świetni lekarze... A tak to niestety nie pomogę. Możesz poczytać opinie...Hej,
A czy są tu może dziewczyny z Gdańska?
Potrzebuję polecenia dobrego ginekologa, na 4 miesiące przed porodem będziemy się przeprowadzać i będę zmuszona zmienić.
LaetitiaAinos
@Chichuni @4Biedronka to mnie pocieszyłyście z tym wiekiem. W planach mamy 4 dzieci
U diabetologa też nigdy nie byłam, u dietetyka jestem co miesiąc a co tydzień zdaję raport. Mam nadzieję, że nie będę musiała jeść tony kanapek, generalnie wciąż tego samego. Wciąż nie wiem na co mam smaka, bo wszystko mnie mdli, nawet sama myśl o np kiszonkach powoduje u mnie odruch wymiotny i w lżejszej wersji bekanie. Hard
U diabetologa też nigdy nie byłam, u dietetyka jestem co miesiąc a co tydzień zdaję raport. Mam nadzieję, że nie będę musiała jeść tony kanapek, generalnie wciąż tego samego. Wciąż nie wiem na co mam smaka, bo wszystko mnie mdli, nawet sama myśl o np kiszonkach powoduje u mnie odruch wymiotny i w lżejszej wersji bekanie. Hard
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Cześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czuje kurde mówią ze ciąża to nie choroba
Patii_666
Odpoczywaj kochana ile wlezie, który tydzień? nie kojarzę masz dziecko? Jeśli nie to lez odpoczywaj parę dni, pij dużo płynów i powinno być lepiej, miałam podobnie wtedy mój organizm potrzebował zwolnienia obrotów i odpoczynku potem było lepiejCześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czuje kurde mówią ze ciąża to nie choroba
LaetitiaAinos
Dodaj bekanie, gulę w gardle, odruchy wymiotne i chlustajace wymioty. To moje objawy. A i czasem sraczka tak dla urozmaicenia. Już nawet nie chce mi się narzekać.Cześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czuje kurde mówią ze ciąża to nie choroba
Jak możesz to się połóż
Czarna 36
Mnie wywala brzuch bardzo. Ale to chyba wzdecia,nie wiem Do pracy musze chodzic w luźnych ubraniach bo będą pytaniaU mnie 32 lata, druga ciaza a w domu 5-cio letni synek. Tak się zastanawiam dziewczyny czy u wszystkich jest już brzuszek? Jak mam dzień bez wzdęcia to zupełnie zero brzucha...
To ja mogę polecić - S. Matkowski - bardzo dobry lekarz, sympatyczny, delikatny, rzeczowy.Hej,
A czy są tu może dziewczyny z Gdańska?
Potrzebuję polecenia dobrego ginekologa, na 4 miesiące przed porodem będziemy się przeprowadzać i będę zmuszona zmienić.
reklama
Czarna 36
To chyba ten mąz wyssal z Ciebie energię....A dziewczyny tez Wam sie tak ciężko oddycha?
Jw dzis wypilam kawe kopiko i nawet poszlo bo glowa bolała jak niewiem ciśnienie mialam po zdenerwowaniu na męża 90/60