reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

A jak do mnie mówi Maż no nie zgadniecie😜!!!! Dzidzu!!!
Jestem od niego młodsza 8 lat, zawsze uważa że mam dziewczęca urodę i dlatego od Dzidzia, jest Dzidziu ❤!
Ja tez o dziwo nie wyglądam na swoje lata raczej na taką przed trzydzieche,tez mam sporo starszego od siebie partnera,ale moj co najwyzej mowi do mnie bąbel😅. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze przy drobnej budowie 168 cm /58 kg tak mi poszło w biodra,tylek i brzuch ,ze mimo iz to końcówka 9 tc mam wrazenie jak bym byla w 15 tyg....kurdę a miałam nadzieję na samą piłeczkę 😪

reklama
Dzieki 😘😘 Ja jedynie najgorzej się czułam od 6 do 7 tyg, później zdarzały się dni, gdzie troszkę gorzej, ale tak to szczerze nie czuje żebym była w ciąży 😱 Jedynie mam wrażenie, ze przybieram na wadze i wcale nie promienieje w tej ciąży 😁 już się obawiam, ze będę jak słonica 😅 Ale mam nadzieje, ze szybko zrzucę bo ogólnie przed zajściem w ciąże byłam szczupła, teraz brzuszek już wybija w 12+6 😁
Ja jestem z tych co "tyja od wody" i jak ponad norme zjem to zaraz bam na wadze wiec u mnie juz 2kg na plus i brzuszek staram sie jeść zdrowo ale.... Nieraz poprostu cos mi sie zachce, mam 168 i waze 68 kilo mam nadzieję w ciąży dojsc maz do 80 muszę jakoś sie starać
Mialam do 5 miesiąca ukrywac ciążę ale.... Chyba to sie nie uda 😅

reklama
Do góry