reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja to kompletnie nie czuje nic 😁 dzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć 😘 chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować 😁
Czemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jest:)

Syna tez zauważyli już w 12 tyg. Chyba łatwiej zauważyć jąderka. Z córka dopiero koło 16 tyg mówili.
Taaaak zdecydowanie bo z córki moze sie zrobić chłopczyk jak później jąderka będzie widac a z chłopczyka juz rzadziej zeby siusiek "odpadł" ale bywa i tak moja kolezanka miała miec chlopaka a ma core :)

Ja to kompletnie nie czuje nic 😁 dzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć 😘 chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować 😁
Ta starsza tak miała. Ciągle odwrócona dupą do świata. Musialam fikołki kręcić na usg, żeby się pokazała.

Hejo mamuśki!
Któraś z was skarżyła się na dziecko że rączki, Uwierzcie u mnie to samo 😡 nigdy nie był typem co go trzeba było nosic, a od kiedy zaszłam w ciążę ciągle rączki, jego wózek bee, nozki zapomniał od czego ma.. A wcziraj jak wyszłam z teściowa do sklepu to mały dał taki cyrk jak mi codziennie daje, to powiedziała żebym z nim nie wychodziła do póki mój z pracy nie wróci 🤣🤣🤷🏼‍♀️. I wczoraj jak mi skoczył na brzuch to myślałam że mu klapa zasadzę 🤣, dokładnie w to miejsce gdzie jest dzidzia, nie na piczkę, nie na górę brzucha tylko idealnie tam.. Tłumaczyłam mu, pokazywałam, to zrobił nawet cacy brzuchu ale wiem że jeszcze duzo przed nami pracy .. Wgl jakiś taki tulis się zrobił.. Teściowa mówiła że dziecko wyczuwa dlatego chcę jeszcze więcej czułości, może coś w tym jest.. Dziś wieczorem mamy spotkanie z panią od żłobka, więc trzymajcie kciuki żeby go przyjęli bo ja zwariuje 🤣🤣

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj [emoji3526] jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża [emoji3526]
Ja 30tka chociaż w sumie jeszcze 29 przez miesiąc [emoji16][emoji16] 2 ciąża .

Do góry