Ja to kompletnie nie czuje nic dzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracowaćO starszej córce mówię. Teraz mam 10+4, nie znam płci, ale też będzie córa. Pewna jestem
reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
Czemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jestJa to kompletnie nie czuje nic dzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować
Gisiaczek 86
Ja to myślę że jest za wcześnieCzemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jest
Syna tez zauważyli już w 12 tyg. Chyba łatwiej zauważyć jąderka. Z córka dopiero koło 16 tyg mówili.Czemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jest
Oleczqa002
Trzymam mocno kciuki! czekam na dobre nowiny!Hej dziewczynki Ja mam dzisiaj pierwsze badanie prenatalne o 16.20 Trzymajcie mocno kciuki! Objawy ciążowe znikome.. mam nadzieje, ze wszystko będzie ok z dzieckiem
Ja do swoich prenatalnych jeszcze 6 dni
Mama2018mama
Taaaak zdecydowanie bo z córki moze sie zrobić chłopczyk jak później jąderka będzie widac a z chłopczyka juz rzadziej zeby siusiek "odpadł" ale bywa i tak moja kolezanka miała miec chlopaka a ma coreSyna tez zauważyli już w 12 tyg. Chyba łatwiej zauważyć jąderka. Z córka dopiero koło 16 tyg mówili.
Chichuni
Ta starsza tak miała. Ciągle odwrócona dupą do świata. Musialam fikołki kręcić na usg, żeby się pokazała.Ja to kompletnie nie czuje nic dzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować
Monika2211
Powodzonka na wizycie Koniecznie daj znać już po wszystkim!Hej dziewczynki Ja mam dzisiaj pierwsze badanie prenatalne o 16.20 Trzymajcie mocno kciuki! Objawy ciążowe znikome.. mam nadzieje, ze wszystko będzie ok z dzieckiem ❤
Patii_666
Hejo mamuśki!
Któraś z was skarżyła się na dziecko że rączki, Uwierzcie u mnie to samo nigdy nie był typem co go trzeba było nosic, a od kiedy zaszłam w ciążę ciągle rączki, jego wózek bee, nozki zapomniał od czego ma.. A wcziraj jak wyszłam z teściowa do sklepu to mały dał taki cyrk jak mi codziennie daje, to powiedziała żebym z nim nie wychodziła do póki mój z pracy nie wróci . I wczoraj jak mi skoczył na brzuch to myślałam że mu klapa zasadzę , dokładnie w to miejsce gdzie jest dzidzia, nie na piczkę, nie na górę brzucha tylko idealnie tam.. Tłumaczyłam mu, pokazywałam, to zrobił nawet cacy brzuchu ale wiem że jeszcze duzo przed nami pracy .. Wgl jakiś taki tulis się zrobił.. Teściowa mówiła że dziecko wyczuwa dlatego chcę jeszcze więcej czułości, może coś w tym jest.. Dziś wieczorem mamy spotkanie z panią od żłobka, więc trzymajcie kciuki żeby go przyjęli bo ja zwariuje
Któraś z was skarżyła się na dziecko że rączki, Uwierzcie u mnie to samo nigdy nie był typem co go trzeba było nosic, a od kiedy zaszłam w ciążę ciągle rączki, jego wózek bee, nozki zapomniał od czego ma.. A wcziraj jak wyszłam z teściowa do sklepu to mały dał taki cyrk jak mi codziennie daje, to powiedziała żebym z nim nie wychodziła do póki mój z pracy nie wróci . I wczoraj jak mi skoczył na brzuch to myślałam że mu klapa zasadzę , dokładnie w to miejsce gdzie jest dzidzia, nie na piczkę, nie na górę brzucha tylko idealnie tam.. Tłumaczyłam mu, pokazywałam, to zrobił nawet cacy brzuchu ale wiem że jeszcze duzo przed nami pracy .. Wgl jakiś taki tulis się zrobił.. Teściowa mówiła że dziecko wyczuwa dlatego chcę jeszcze więcej czułości, może coś w tym jest.. Dziś wieczorem mamy spotkanie z panią od żłobka, więc trzymajcie kciuki żeby go przyjęli bo ja zwariuje
reklama
Kamiśka :)
Ja 30tka chociaż w sumie jeszcze 29 przez miesiąc [emoji16][emoji16] 2 ciąża .Hej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj [emoji3526] jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża [emoji3526]