Takich potraw to ja nie lubie. Za to bym znowu zjadła pizze, albo jajka z majonezem.. mniaaaamZachcianki na dzis ,kocham teraz mozna isc spac
reklama
Czarna 36
Fanka BB :)
Ja nawalam horrory non stop.....uwielbiamTak tak tak ona mi tez o tym pisala,masz racje,ja to sie nie zaglebiam bo mi takie sprawy siadaja na glowe pozniej hehe.Pamietam jak ogladala The Ring kiedys to sie miesiac shizowalam,od tamtego momentu nie ogladam horrorow
Czarna 36
suupermoj bąbelek ze tak powiem odwrócił sie do mnie .....tyło, bokiem,ale raczkami i nóżkami juz macha. Takie to sweet. Kto by pomyślał....na obce dzieci tak nie reagowalalm a teraz szaleństwo i takie niedowierzanie ze rosnie we mnie maly człowiek.To mój Bąbel ❤
kingulxx
Zaciekawiona BB
Mam to samo i wymiotuję. Najwięcej rano. Potrafię wtedy puścić 3, 4 pawie możesz się śmiać, ale wsadzam sobie papier do nosa, a jak muszę wyjść z domu to smaruje kremem dla dzieci skórę pod nosem. Tylko to chyba mi nie śmierdzi.
No to mnie pocieszyłaś. Wymiotuję cały dzień i w nocy. Najczęściej leci paw bez ostrzeżenia. A Twój lekarz powiedział coś więcej o całodniowych wymiotach? Mój tylko tyle, że mam pić wodę hektolitrami i starać się jeść. Jem 5, 6 posiłków malutkich. Pomaga na trochę cola. Wymiotujesz?
Ja wymiotuje ale jedynie rano, kilka wymiotów a później zostają duże mdłości i senność Właściwie to zależy od dnia bo dziś mam tylko zgagę (i jestem w szoku) Lekarz mówił mi, ze gdyby wymioty przeszkadzały w prawidłowym funkcjonowaniu to żebym się do niego zgłosiła na wizytę i kroplówki witaminowe (lekarz prywatnie wiec nie wiem czy nie chciał naciągnąć na dodatkowe pieniądze ). Czytałam tez, ze istnieje coś takiego jak niepowsciagliwe wymioty ale to już wymioty zagrażające odwodnieniu itd.
Czarna 36
Ludzie sa okropni. Ciaza to jest cos pieknego,ale nie dla pracodawcy.dzisiaj zapytałam szefa czy zmieni mi umowe z pol etatu na cały . I powiedział że może mi przedłużyć ale na pol etatu , bo nawet całego roku nie przepracowalam , nie na rękę mu takoe cos bo moge za tydzień mu rzucić zwolnienie. Ze nie ma nic do tego ze każdy ma swoje życie, ale sie zawiódł na mnie, co za typ.... by się wtydzil . Tak mnie zdenerwował ze do tej pory jestem zła
Czarna 36
Dziewczyny bardzo Wam wspolczuję.Ja mam tylko mdlosci i to nie przez caly dzien. Często wieczorem....tak jak teraz. Wrażliwość na zapachy jest,ale tez do wytrzymania. Bidulki oby Wam szybko przeszlo.Ja wymiotuje ale jedynie rano, kilka wymiotów a później zostają duże mdłości i senność Właściwie to zależy od dnia bo dziś mam tylko zgagę (i jestem w szoku) Lekarz mówił mi, ze gdyby wymioty przeszkadzały w prawidłowym funkcjonowaniu to żebym się do niego zgłosiła na wizytę i kroplówki witaminowe (lekarz prywatnie wiec nie wiem czy nie chciał naciągnąć na dodatkowe pieniądze ). Czytałam tez, ze istnieje coś takiego jak niepowsciagliwe wymioty ale to już wymioty zagrażające odwodnieniu itd.
Kasia0685
Pięknie, duża dzidzia jak na drożdżachDziewczyny u mnie wszystko super, nie przytyłam nic dzieciątko ma 5cm i jest baaaardzo ruchliwym maluszkiem i to do tego stopnia, że cały czas uciekało i ciężko było usłyszeć serduszko, ale w końcu się udało po dzisiejszym USG znowu wchodzi inny tydzień 11+1 i cały czas lekarz obstawia, że jednak urodzę przed kwietniem... jestem ciekawa luteina od dzisiaj odstawiona i Aspargin tak samo teraz czekamy 12dni na prenatalne i mamy nadzieję, że poznamy wreszcie płeć ❤ nie mam zdjęcia, bo nagrywałam film dla męża, ale trochę niewyraźnie widać przez bliznę po cc, bo maluch leży akurat na samym środku ❤
Czarna 36
Różnie niestety nie ma regułyW którym tygodniu zaczęłyście odczuwam mdłości, pojawiły się wymioty? U mnie na razie ból piersi i dziwny posmak w ustach (6 tydz).
reklama
Kasia0685
Ja wczoraj zajadałam)śledzia w sosie musztardowym i ogórkami a dziś kebab rollo ale aż tak bardzo nie mam zachcianek że już i teraz.Takich potraw to ja nie lubie. Za to bym znowu zjadła pizze, albo jajka z majonezem.. mniaaaam
A szefowi nic nie mówiłam jeszcze, rodzina też niewie. Tylko ja i Mąż, jakoś boimy się zapeszyć. Czeka nas też rozmowa z 8 letnią córką, która za nic w świecie nie chce rodzeństwa i groziła ze ucieknie z domu jak kiedyś o tym rozmawialiśmy.