reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja rozumiem, że się martwisz, sama też w kwietniu straciłam ciążę, a później w czerwcu przeszłam jeszcze biochemiczną, ale już niejeden lekarz mi powiedział, że nie powinno się robić tak często usg i tak samo nie powinno się stale używać detektora tętna...ostatnio to wręcz mnie ochrzanił lekarz, że co tydzień przychodzę na usg (miałam zalecone po skurczach kontrolę po tygodniu, więc to nie było moje "widzimisię")
USG robią z konkretnych powodów a to sprawdzenie po krwawieniu, po krwiaku, a to sprawdzenie po plamieniu czy też wręcz stres, życie w strachu. Masz juz dziecko, a ja pierwsza ciaze straciłam, nie mówię że mi zależy bardziej, kazdej z nas zalezy, nie mam siostry ktora rodziła, zeby sie skonsultować, 2 przyjaciółki nie rodziły, zatem dlatego też tu jestem. Może za często, ale o każdym wie moja lekarz prowadząca, skonsultuję z nią kiedy zrobić następne.

reklama
Ja już po :D dzidziuś żywy 16 mm ,według om mam 7+3 Według usg 8+0 ,czyli tak jak myślałam owulacja była wcześniej o 4 dni i stąd niespodziewany bobas [emoji28][emoji1787]
Ważne że serce już bije:)
Karta ciąży założona:) Zobacz załącznik 1173869
Aaaaaa!!!😍 podobny do mamusi 🤣😘
Prosimy więcej takich wiadomości dzis!

Cioteczki kochane ❤️ U mojego Skarbeńka wszystko ok 😊 Ma już 3,2 cm i fika sobie koziołki 😂
Dzidziu, tym kluciem lekarz kazał się w ogóle nie przejmować. Mówi, że kłucie, rozpieranie, ciągniecie itp. to zupełnie normalne. Niepokojące są tylko bardzo silne skurcze 🙂 No i kazał dbać o pęcherz.
Ewelinko ❤️ Teraz mocno trzymam kciuki za Was 🤗 😘

reklama
Do góry