reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mu już po wizycie małolat całe 3 cm, nadgonil 2 dni według poprzedniego USG [emoji3590][emoji3590] machał łapkami i nóżkami jak szalony [emoji7][emoji7][emoji7] dostałam skierowanie na prenatalne mam się umówić między 29.09 a 02.10 razem z pappa wyjdzie 400 zł [emoji33] takie to małe a już tyle kasy nas kosztowało [emoji1745][emoji1745]
super tak bardzo się cieszę ❣️🥰🥰

reklama
Cześć ale miałam trudny czas. Wczoraj zrobiłam betę i niestety przyrost był bardzo mały 31.08 beta 13900 a po tygodniu 7.09 30900, cała noc przepłakałam , dodatkowo plamie wiec już nastawiałam się na łyżeczkowanie , przeczytałam cały internet. Poszłam dziś do doktorka i wszystko jest pięknie , dzidziuś się dobrze rozwija , serduszko bije z usg 7t0d z miesiączki 6t6d 😂i tak oto ja schizolka 😂
No i po co to brać do głowy i się stresowac? 🤷‍♀️
Super wieści! Więcej takich!

Dzięki :) trochę się boje po tym co było w piątek ale staram się myśleć pozytywnie. A u Ciebie kiedy wizyta?
U mnie wizyta za tydzień. W sumie za 8 dni. Ostatnio byłam tydzień temu i byl pęcherzyk i ciałko żółte bez zarodka. Też się bardzo boję o puste jajo, ale odganiam tą myśl daleko. U mnie duża różnica według OM, bo wedlug tego powinnam być 8+1 a podobno jestem 6+5 jakoś tak także nie wiem. Ale mialam późno owu także moj lekarz mówił, że to normalne, bo mam takie cyjle i żebym nie wariowała, to staram się 😁🤣

Cześć ale miałam trudny czas. Wczoraj zrobiłam betę i niestety przyrost był bardzo mały 31.08 beta 13900 a po tygodniu 7.09 30900, cała noc przepłakałam , dodatkowo plamie wiec już nastawiałam się na łyżeczkowanie , przeczytałam cały internet. Poszłam dziś do doktorka i wszystko jest pięknie , dzidziuś się dobrze rozwija , serduszko bije z usg 7t0d z miesiączki 6t6d [emoji23]i tak oto ja schizolka [emoji23]
No i pięknie [emoji7] także teraz luzik fruzik i dbanie o siebie :)

reklama
S
Mu już po wizycie małolat całe 3 cm, nadgonil 2 dni według poprzedniego USG [emoji3590][emoji3590] machał łapkami i nóżkami jak szalony [emoji7][emoji7][emoji7] dostałam skierowanie na prenatalne mam się umówić między 29.09 a 02.10 razem z pappa wyjdzie 400 zł [emoji33] takie to małe a już tyle kasy nas kosztowało [emoji1745][emoji1745]
Super !

Do góry