reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Gratulacje! 🎉🎉🎉❤️

Ja chyba zemdleje do wizyty za tydzień? Serio nie wiem jak to wytrzymam. Boję się tam iść. Tak mnie kusi żeby zrobić wyniki bety, ale też się boję. Po tych wiadomościach to normlanie nie mogę o tym przestać myśleć! Czy wy też po takich wieściach bierzecie wszystko do siebie? Ehhh mam wrażenie, że świruję.. 🙄🙄🙄
Tak samo... Ja przeżywam strasznie bo wiem, że każdą to może spotkać 😔 Poza tym jesteśmy tutaj wszystkie razem, zżymamy się ze sobą i dobrze sobie życzymy. Nie da się od tego tak po prostu odciąć.
Ja zaraz zejdę na zawał 😬 Już mi gorąco, w brzuchu mnie kręci i sama nie wiem co jeszcze...

reklama
Tak samo... Ja przeżywam strasznie bo wiem, że każdą to może spotkać 😔 Poza tym jesteśmy tutaj wszystkie razem, zżymamy się ze sobą i dobrze sobie życzymy. Nie da się od tego tak po prostu odciąć.
Ja zaraz zejdę na zawał 😬 Już mi gorąco, w brzuchu mnie kręci i sama nie wiem co jeszcze...
To dobrze, myślałam, że tylko ja ześwirowałam. Przynajmniej juz nie jest mi tak samotnie 🙄🤭

Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze czeka na USG z zardokiem czy wszystkie już widziały?
Wiecie co? Jak czytam wasze posty, że juz takie macie duże dzidziusie to mam wrażenie, że pomyliłam miesiące 🤭🤣🤣🤣🤣

To dobrze, myślałam, że tylko ja ześwirowałam. Przynajmniej juz nie jest mi tak samotnie 🙄🤭

Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze czeka na USG z zardokiem czy wszystkie już widziały?
Wiecie co? Jak czytam wasze posty, że juz takie macie duże dzidziusie to mam wrażenie, że pomyliłam miesiące 🤭🤣🤣🤣🤣
Ja jeszcze czekam, bo mi wizytę przenieśli :p

Serio 😊 przy pierwszym dziecku może nic nie być, przy każdym kolejnym jeśli zmiesza się krew Twoja i dziecka powstaje konflikt serologiczny. Oczywiście, gdy tato dziecka jest "dodatni". Teraz podobno lekarze nie sprawdzają tatusiow. Też mam A RH-

A masz ciągłość pracy? Tzn czy między tą pracą a poprzednią minęło mniej niż 30 dni?
Na szczęście to pierwsze dziecko ale teraz trochę mam stresa, może wyśle męża na oznaczenie grupy krwi?

Cześć ale miałam trudny czas. Wczoraj zrobiłam betę i niestety przyrost był bardzo mały 31.08 beta 13900 a po tygodniu 7.09 30900, cała noc przepłakałam , dodatkowo plamie wiec już nastawiałam się na łyżeczkowanie , przeczytałam cały internet. Poszłam dziś do doktorka i wszystko jest pięknie , dzidziuś się dobrze rozwija , serduszko bije z usg 7t0d z miesiączki 6t6d 😂i tak oto ja schizolka 😂

reklama
Do góry