reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja jestem już po wizycie, niestety nie pozytywnej.
Teoretycznie według miesiączki powinnam być w 8t+5d, według pierwszego USG w 7t+5d, a teraz wyszło że jestem w 6t+2d i niestety nie było słychać serca. Mam zrobić bete i jeżeli po 48h nie wzrośnie to będzie wszystko jasne. Następną wizytę teoretycznie mam za tydzień. Od wczoraj nie mam objawów także myślę że nic z tego nie będzie 😭
nie wiem co mam napisać .... to naprawdę miał być szczęśliwy dzień 😌😌🥺😓 bardzo mi przykro ... może twoje maleństwo po malutku rośnie
I jednak zobaczysz je za tydz 😓

Ja 2 dni nie miałam mdłości i super. Wiec umówiłam sie dziś z koleżanka na śniadanie. A jak wstałam to ciagle musiałam przysiadac, bo mi niedobrze było! Przeszło mi to poszłam, nazarlam sie bajgla z pasta jajeczna, popilam sokiem z wyciskanych owoców i zagryzlam lodem😱 wróciłam do domu i chyba jeszcze z godzinę nie wstane z kanapy, mdli mnie😟

Ja jestem już po wizycie, niestety nie pozytywnej.
Teoretycznie według miesiączki powinnam być w 8t+5d, według pierwszego USG w 7t+5d, a teraz wyszło że jestem w 6t+2d i niestety nie było słychać serca. Mam zrobić bete i jeżeli po 48h nie wzrośnie to będzie wszystko jasne. Następną wizytę teoretycznie mam za tydzień. Od wczoraj nie mam objawów także myślę że nic z tego nie będzie [emoji24]
Boże tak mi przykro kochana :(

Ja byłam z tych nie przejmujących się a teraz sama zaczynam mieć obawy :( oby do 16

reklama
Do góry