Mama2018mama
Fanka BB :)
Jesteśmy na podobnym etapie i mi dopiero zaczely sie mdłości fest od wczoraj i trwaja tak od 11-13Boże mam takie mdłości ze masakra i słabo mi ... poszłam po synka i ledwo stałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy na podobnym etapie i mi dopiero zaczely sie mdłości fest od wczoraj i trwaja tak od 11-13Boże mam takie mdłości ze masakra i słabo mi ... poszłam po synka i ledwo stałam
nie wiem co mam napisać .... to naprawdę miał być szczęśliwy dzień bardzo mi przykro ... może twoje maleństwo po malutku rośnieJa jestem już po wizycie, niestety nie pozytywnej.
Teoretycznie według miesiączki powinnam być w 8t+5d, według pierwszego USG w 7t+5d, a teraz wyszło że jestem w 6t+2d i niestety nie było słychać serca. Mam zrobić bete i jeżeli po 48h nie wzrośnie to będzie wszystko jasne. Następną wizytę teoretycznie mam za tydzień. Od wczoraj nie mam objawów także myślę że nic z tego nie będzie
u mnie to od 12 po południu do późnego wieczora cały czasJesteśmy na podobnym etapie i mi dopiero zaczely sie mdłości fest od wczoraj i trwaja tak od 11-13
U mnie również ale mniejsze a od 11 do 13 to takie ze tylko leżeć bo nawet ruch jakikolwiek powoduje odruch wymiotnyu mnie to od 12 po południu do późnego wieczora cały czas
tak to już jest ...wchodząc na grupę ciążowa liczysz się z tym ze nie zawsze będą tylko dobre wieści bo życie robi własna selekcje i nikogo się o zdanie nie pytaTyle nas było... Miałam nadzieję że dotrwamy wszystkie do końca razem.. A tu tyle nieszcześć. . I strach przed wizytami
Szczepienia na gruźlicę? Moj syn ma 2l 9m i ma dalej odczyn poszczepienny duzego babla bo Pani zle wbiła igle...
Boże tak mi przykro kochanaJa jestem już po wizycie, niestety nie pozytywnej.
Teoretycznie według miesiączki powinnam być w 8t+5d, według pierwszego USG w 7t+5d, a teraz wyszło że jestem w 6t+2d i niestety nie było słychać serca. Mam zrobić bete i jeżeli po 48h nie wzrośnie to będzie wszystko jasne. Następną wizytę teoretycznie mam za tydzień. Od wczoraj nie mam objawów także myślę że nic z tego nie będzie [emoji24]
tez mam dziś i zaczynam się baćBoże tak mi przykro kochana
Ja byłam z tych nie przejmujących się a teraz sama zaczynam mieć obawy oby do 16
Ja mam za tydzień w piątek dopiero i jestem przerażona niewiem jak wytrwam tyle czasu......... Po tych wiadomości jeszcze tym bardziej ze sie przeziębiłam i sie boje ze ma to wpływ na dzidzietez mam dziś i zaczynam się bać