Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Cudowne wieści.... Nareszcie jakieś dobreDzięki Dziewczyny za wsparcie! Jest człowiek 11 mm! 7+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści.... Nareszcie jakieś dobreDzięki Dziewczyny za wsparcie! Jest człowiek 11 mm! 7+3
Bo człowiek to jednak jest twardy,wszystko zniesieGdzies czytalam ze 85% zlych sytuacji w naszych glowach/wyobrazni wogole sie nie wydarzy,a z tymi 15% ktore moze sie wydarzyc, ludzie daja sobie lepiej rade niz zakladali
ja będę musiała wejść na wagę jak mi kartę ciąży założy dramatAle że co ?no taki nie jest bardzo duży, chyba sama nie wiem , z pierwszym brzuch było mi widać gdzieś w 5 miesięcu tak naprawdę, na wagę narazie nie wchodzę
Poczekaj aż ja wam zdjęcie wysle ale dopiero po wizycie.... to jest dramat... Brzuch jak w 5miesiacu...ja będę musiała wejść na wagę jak mi kartę ciąży założy ☺ dramat
CudownieDzięki Dziewczyny za wsparcie! Jest człowiek 11 mm! 7+3
Jest ładniutki okrąglutkiAle że co ?no taki nie jest bardzo duży, chyba sama nie wiem , z pierwszym brzuch było mi widać gdzieś w 5 miesięcu tak naprawdę, na wagę narazie nie wchodzę
Ja w 1 ciazy zawsze na początku wizyty byłam pytana o wagę, a ważyłam sie oczywiście rano na czczo, na golasa jeszcze i jedna z ostatnich wizyt, ja przygotowana juz z poranna waga, nazarta, a ten mi kazał wejść na wagę! i oczywiście z 2kg więcej niż rano a teraz podobno ma w dodatku wagę, która podaje na głos wynik! A wizyty u niego wieczorne... jeszcze latem lekkie sukienki, a zima to chyba bede kazała mu odejmować za ciuchyja będę musiała wejść na wagę jak mi kartę ciąży założy ☺ dramat
No a ja sama jestem zaskoczona, ze do obiadu juz mnie ssało!Wow tyle to ja przez 2 dni jem
Nooo wiedziałam, a jak pieknie, gratulacje ❤Dzięki Dziewczyny za wsparcie! Jest człowiek 11 mm! 7+3