reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Piękny brzusio🤗 ja

Piękny brzusio 🤗 u mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje 🙈🙉 ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jest
Ale super brzuszek ❤ u mnie dzis 10+6☺

Załączniki

• 20200905_190447.jpg
    20200905_190447.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 102
reklama
Maz kupil golabki takie z Pudliszek,wiecej tam kapusty i ryzu niz miesa i dlatego je lubie;)W kazdym razie taka bylam napalona na te golabki z ziemniakami,ze nalozylam sobie trzy male sztkui plus ziemniaczki i w pipec sosu i tak jadlam i juz mnie tak zaczal brzuch bolec i skrecac i pot mi wyszedl na czole,az musialam sie polozyc na 5 minut,pozniej wstalam i dojadlam tego trzeciego zeby sie nie zmarnowal...hah
Tak na marginesie,jakby mi sie rzoladek skurczyl,albo cos napiera na niego

reklama
Dziękuję Kochana, staram się ale jak dopadną mnie takie myśli to tylko płakać mi się chcę, dziś mąż wrócił z pracy to mu się wypłakałam, przytulił mnie i trochę lepiej, dobrze że on przynajmniej mnie wspiera i nie krzyczy że panikuje, trzymam kciuki żeby w piątek było wszystko dobrze u Ciebie i spróbuję pozytywnie myśleć 😘
Ja tez nam w piątek wizytę i tez sie boję,ale nie dopuszczam zadnej innej informacji jak tylko taka ze jest wszystko ok☺

Do góry