reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
ja też Bebilonem , ale 1 takim niebieskim, a przez ulewanie próbowałam najpierw mleka Nutramigen...ten to dopiero śmierdzi, mały nie chciał go pić takie było paskudne
Ja musiałam niestety dawać córce przez pół roku nutramingen. Bo miała alergie na mleko... Ale u nas mala załapała.... Później nie chciała pić innych 🤪to był dopiero problem... Potwierdzam najgorsze mleko 😛

Ja musiałam niestety dawać córce przez pół roku nutramingen. Bo miała alergie na mleko... Ale u nas mala załapała.... Później nie chciała pić innych 🤪to był dopiero problem... Potwierdzam najgorsze mleko 😛
no ja właśnie się zastanawiałam, czy syn nie ma alergii, ale okazało się, że nie...u nas był ogromny problem z ulewaniem, co zjadł to zaraz zwrócił, więc w końcu zaczęłam mu dodawać do mleka Nutriton i podziałało, najadał się, przybierał pięknie na wadze, a ja psychicznie odżyłam, bo byłam pierwsze 2 msc po porodzie klebkiem nerwów i to do tego stopnia, że w 3 tygodnie schudłam 12kg i wyglądałam jak przed ciążą...żadna dieta nie była mi potrzebna, brzuch normalnie z dnia na dzień zniknął...teraz mam nadzieję, że już taka zestresowana nie będę, ale kg stracę równie szybko 🙈😂

Ja łykam Centrum prenatal + dha. Mam tam tabletki + kapsułki. Pani w aptece mi poleciła.
Jak cenowo stoją Wasze witaminy? Bo koleżanki mi mówią, że brały najtańsze i nie czuły specjalnie różnicy od tych droższych.

reklama
Jak ja Wam zazdroszczę dzisiejszych wizyt‼️ Proszę o relacje 🙂

Na pęcherz Urosept, żurawina z apteki i dużo wody z cytryną do picia.

Moje dwie przyjaciółki po cc walczyły o każdą kroplę mleka. Jedna karmiła 2 tygodnie, druga 6. Nie uważam, że tak jest w każdym przypadku. Stąd użyłam słowa podobno. Zresztą czy KP czy mm to chyba nie ważne.
Jestem w ciąży, nadal karmię i odciągam co "przeszkadza" kilku wszystko wiedzącym. Na jednym z forów (nie tu) jedna z wypowiadających użyła słowa obrzydliwe. 🤦‍♀️
Co jest obrzydliwe go w karmieniu piersią swojego dziecka? 🤷‍♀️🙈

Do góry