reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny. Czy wy też tak macie, że to co zjecie to wam nie smakuje . Bo ja tak mam i wszystko co zjem to mi nie smakuje nawet to co pije . W tej chwili to mój żołądek niczego nie trawi. Już sama nie wiem co mam jeść i pić
Ja tak miałam ;) bardzo pozmieniały mi się smaki nie tylko w kwestii jedzenia ale też picia... teraz mi się już to powoli normuje i zaczynam przyswajać coraz więcej rzeczy ale między 5-9 tygodniem to był dramat 🤷🏻‍♀️

Ja leki na tarczycę biorę już długo i u mnie w mieście nie było problemu z endo prywatnie umawiałam wizytę jeszcze przed ginekologiem. Powiedziałam, że w ciąży jestem i chciała mnie od razu przyjąć, ale jeszcze TSH nie miałam.
TSH najlepiej mieć ok 1-1,5 nie więcej według mojej położnej.
Na NFZ w zeszłym roku też w ciągu tygodnia i bez karty ciąży.

Ja leki na tarczycę biorę już długo i u mnie w mieście nie było problemu z endo prywatnie umawiałam wizytę jeszcze przed ginekologiem. Powiedziałam, że w ciąży jestem i chciała mnie od razu przyjąć, ale jeszcze TSH nie miałam.
TSH najlepiej mieć ok 1-1,5 nie więcej według mojej położnej.
Na NFZ w zeszłym roku też w ciągu tygodnia i bez karty ciąży.
Przy koronawirusie jak widać wszyscy i wszystko poszalało..

Hej dziewczyny. Czy wy też tak macie, że to co zjecie to wam nie smakuje . Bo ja tak mam i wszystko co zjem to mi nie smakuje nawet to co pije . W tej chwili to mój żołądek niczego nie trawi. Już sama nie wiem co mam jeść i pić
Też tak miałam. Wszystko przez jakieś 2-3 tygodnie smakowało mi jak metal 🤢 Byłam głodna a musiałam jeść na siłę. Musisz to przeczekać. Później Ci się unormuje apetyt 😊

Ja wczoraj byłam i tylko pęcherzyk był. Martwię się bo test robiłam 21 sierpnia i były 2 grube krechy. Z OM wychodzi 7tc+2dni ale wg USg doktor stwierdził że to 5 tydzień. Robiłam 28 sierpnia betę i wynosiła 6300. Czy to możliwe żeby było puste jajo?Zobacz załącznik 1172015
A kiedy miałaś OM jak na lux med naprawdę nie wyraźne to zdjęcie. Jakie masz cykle? Może owu była później.
U mnie też będzie różnica juz jest spora, ale lekarz powiedział, że na następnym usg pi zmierzeniu zarodka określi wiek ciąży bo mam cykle po 36 dni prawie 😊

reklama
Do góry