reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też boję się tych nocek, chodzenia po lekarzach , chorowania itp
A wiecie ja zapominam ze jestem w ciąży wogole nie myślę jakby o niej niewiem czy kwestia tego ze to powiedzmy 3 ciąża czy jak, mam całodniowa zgage zle samopoczucie jestem slaba i mam mdłości ale jakos moj mozg nie utrwala wiedzy ze w brzuchu ktos mieszka :) ogoknie to sie strasznie boje, dopiero zaczelam spac po nocach, wyslalam dziecko do przedszkola itp i boje sie tego wszystkiego od nowa [emoji64][emoji64] czy mamy drugiego lub kolejnego dziecka tez trochę sie obawiaja tego wszystkiego od nowa??? Ja chyba najgorzej nieprzespanych nocy i szczepionek

Sent from my POCO F2 Pro using Forum BabyBoom mobile app

Ja już mam chłopca i jak dzidziuś się urodzi to będzie miał 14 lat 🙂 więc jak dzidziuś pójdzie do 1 klasy to starszy syn będzie miał 23😂 teraz mogłabym mieć dziewczynke , no ale wiadomo, oby było zdrowiutkie ❤
u mnie tez tak będzie różnica wieku .... najstarszy syn będzie miał 14 ... 😉

Dziewczyny, byłam dziś na 2 wizycie, tym razem już u mojej lekarz prowadzącej, gdzie założyłyśmy kartę ciąży no i dostałam oczywiście wszelkie skierowania na badania no i dalszy plan działania 😋 usg tak jak myślałam nie było, dostałam skierowanie na usg między 11-14 tyg w mojej placówce bezpłatnie i na pappa (jestem też zapisana na 22.09 na genetyczne do takiego najlepszego lekarza genetyka w Łodzi, ale skoro tutaj mam za free to też pójdę, co mi szkodzi 🤪). Na podstawie badania ginekologicznego stwierdziła, że wielkościowo macica odpowiada wiekowi ciąży, także jest ok :) wszystkie dotychczasowe badania krwi i moczu mam b.dobre. No i od razu mnie zapytała czy chce L4 😱 ale że czuje się dobrze i pracuje zdalnie to póki co chce pracować, myśle ze spokojnie do końca roku popracuje :)
Kolejna wizyta 07.10 :)

Dziewczyny czy w dobie koronawirusa można do gabinetu wchodzić z tatusiem 😁
Mam wizytę w poniedziałek i się zastanawiam czy będziemy mogli wejść razem usłyszeć jak serduszko bije ☺
ja na standardową wizytę nie mogę przychodzi z mężem i zanim pojawił się świrus to też nie mogłam, takie zasady...Mąż był ze mną na prenatalnych i teraz też może być

reklama
Do góry