Monika2211
Fanka BB :)
Dla Twojego synka również wszystkiego najlepszegoNajlepszego dla synka mój też wrześniowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla Twojego synka również wszystkiego najlepszegoNajlepszego dla synka mój też wrześniowy.
Ja tez mam 2 synków i marzy mi się coreczka Nineczka
Ja też wybrałam Nina gdyby była córuniaJa tez mam 2 synków i marzy mi się coreczka Nineczka
Ja poszlam na czczo bo tych badan jest troche. Cukier na pewno na czczo o morfologia tezA jakie wy badania robicie? Ja też idę robic i nawet cukier mam i jest napisane że nie muszę być na czczo?
A wiecie ja zapominam ze jestem w ciąży wogole nie myślę jakby o niej niewiem czy kwestia tego ze to powiedzmy 3 ciąża czy jak, mam całodniowa zgage zle samopoczucie jestem slaba i mam mdłości ale jakos moj mozg nie utrwala wiedzy ze w brzuchu ktos mieszka ogoknie to sie strasznie boje, dopiero zaczelam spac po nocach, wyslalam dziecko do przedszkola itp i boje sie tego wszystkiego od nowa [emoji64][emoji64] czy mamy drugiego lub kolejnego dziecka tez trochę sie obawiaja tego wszystkiego od nowa??? Ja chyba najgorzej nieprzespanych nocy i szczepionek
mój tez chce córkę bo synkowie są moi a dziewczyny jego taki układ małżeńskiO widzisz a mój chce core... A niby większość mężczyzn chce syna...
u mnie tez tak będzie różnica wieku .... najstarszy syn będzie miał 14 ...Ja już mam chłopca i jak dzidziuś się urodzi to będzie miał 14 lat więc jak dzidziuś pójdzie do 1 klasy to starszy syn będzie miał 23 teraz mogłabym mieć dziewczynke , no ale wiadomo, oby było zdrowiutkie ❤
ja na standardową wizytę nie mogę przychodzi z mężem i zanim pojawił się świrus to też nie mogłam, takie zasady...Mąż był ze mną na prenatalnych i teraz też może byćDziewczyny czy w dobie koronawirusa można do gabinetu wchodzić z tatusiem
Mam wizytę w poniedziałek i się zastanawiam czy będziemy mogli wejść razem usłyszeć jak serduszko bije ☺
No mój chce syna a ja na przekór córę te kokardeczki [emoji7][emoji7]ale oczywiście zdrowie najważniejszeO widzisz a mój chce core... A niby większość mężczyzn chce syna...