reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

A ja życzę Ci chłopca, powiem Ci ze ja jak któraś dziewczyna wyżej, czułam od początku że chłopiec, nawet imiona to tylko męskie patrzalam i się potwierdziło, mam nadzieję że i tym razem intuicja nas nie zawiedzie 😜
Dziekuje😊
No wlasnie z tym imieniem to mam jednak problem. Mieszkam w Niemczech ponad polowe swojego zycia, moj maz jest Niemcem, wiec z jednej strony chcialabym imie pasujace do nazwiska, ale tez i takie, ktore nie sprawi problemu rodzinie w Polsce🙈 ale nic mi sie nie podoba. Za to dla dziewczynki mialabym dwa, wiec moze to znak? Nie ma co gdybac, co ma byc to bedzie😁

reklama
A słuchajcie co mi poradzicie, od niedawna 2 tyg biore luteine i od kilku dni nieraz po siusianiu mnie piecze i swędzi nie jest tak ze caly czas tylko czasem i z reguły wieczorem
Mysle ze to przez luteine bo po niej zaczęły sie problemy
Macie jakies maści które mozna stosowac w ciąży?
[/QUOTE]
Ja też przez tydzień brałam luteine i tak jak Ty miałam swędzenie i pieczenie po niej,masakra.Pojechalam na ip bo przy podcieranie na papierze zauważyłam krew wtedy lekarz kazał mi odstawić luteine i brać duphaston i do tego globulki pimafucin. To był 6 tydzień. Po 3 dniach jak ręką objął👍🙂

Cześć Dziewczyny! Ja dziś pierwszy dzień w biurze po HO i powiem, że nawet szybko zleciało, ale cały dzień mnie od jedzenia odrzucało, dopiero teraz pół chleba pochłonęłam... I oczywiscie pomidor + cebula! Masakra!

Ale w pracy tak wiele zadań przede mną, najgorzej, że dużo ludzi na L4 i projekty się sypią i mam je ratować, a jak im powiedzieć, że ja będę następna?!

Ciężko, dziś mam myśli na co mi to było i czy ja w ogóle dam radę :(
Teraz musisz myśleć egoistycznie bo praca to tylko praca. Najważniejsza jesteś Ty i dzidziuś.

Ja już mam chłopca i jak dzidziuś się urodzi to będzie miał 14 lat 🙂 więc jak dzidziuś pójdzie do 1 klasy to starszy syn będzie miał 23😂 teraz mogłabym mieć dziewczynke , no ale wiadomo, oby było zdrowiutkie ❤
U mnie też będzie duża różnica syn w niedzielę ma 12 więc jak dzidzia się urodzi to 13lat różnicy.. 😊

reklama
Do góry