Hejka kochane mam na imię Klaudia mam 24 lata, dołączam do kwietniowych mamuś, dziś jest mój 34dc Jestem w prawie 5 tygodniu, termin Na około koniec kwietnia (29 kwiecień), 17.08 test wykazał dwie kreseczki jeszcze przed terminem miesiączki wiec szok a z ciekawości sprawdziłam Bo się zaziebilam porządnie i brałam na własna rękę jakieś leki typu teraflu, jakieś na grypę .. i byłam przed wizyta u lekarza rano z myślą ze przepisze mi antybiotyk wolałam to sprawdzić tymbardziej ze z narzeczonym staraliśmy się o maluszka nadal nie mogę w to uwierzyć i czekam tutaj na więcej mamuś Pierwszy wynik Bhcg 21.08 wynosił ok 326 następny 25.08 już 1776 Wszystkie wyniki badań Ok , poza TSH .. podejrzewam niedoczynnosc ciążowa moja siostra tez to ma, trzeba brać leki i być pod stałym nadzorem endokrynologa na szczęście mój ginekolog to tez endokrynolog wiec myśle ze będzie nam łatwiej, jestem ciekawa waszych historii ! Jak narazie z objawow lekkie nudności, bardzo wrazliwe bolesne piersi, pobolewa mnie brzuch tak kłuje :/ , czasami mam zawroty głowy i szybko się mecze jutro kolejna wizyta na 9:30 zobaczymy czy już coś widać w tym moim brzuszku Oby tak było Trzymajcie kciuki kochane mamusie