reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

To jak jest koniecznie poprosić o recepte we wrzesniu, żeby weszło na refundację.
Mi lekarz powiedzial ze musza byc jeszcze wyrazne wskazania wynikajace z badan robionych przed ciaza, te wszystkie v leiden itd bo mam dwoje dzieci hipotroficznyh, to jest wskazanie do heparyny ale bez konkretnych wynikow nie dostane z refundacja/za free

reklama
Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje

Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie, gdzie usiądę to usypiam, w pracy maskara 🙈 tylko odpalam kompa i jestem nieprzytomna

Ja mam bardzo niskie ciśnienie, cos podobnie jak Ty. Mamaginekolog pisała, ze kawa nie pomaga. Bo po niej sie dużo sika i robi sie błędne koło. Ogólnie jak sie dużo sika to ciśnienie jest niskie, wiec myśle, ze w ciazy stad to sie bierze... bo na codzień tez mam niskie, ale nie aż tak... wiec wyglada na to, ze podstawa i bardzo ważne jest, żeby pic baaardzo dużo wody. Aczkolwiek wbrew mamieginekolog ostatnio kawa postawiła mnie na nogi (tylko, ze teraz mnie odrzuca od kawy)

Nie wiem co to jest... Przczytalam w zaleceniach i się zdziwiłam spytam za dwa tyg

Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/

Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/
Już kupiłam... Trudno ale za dwa tyg. Się spytam jeżeli będzie kazała dalej mi brać zastrzyki....

Dziewczyny jestem...

Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.❤️Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Boże gratulacje z całego serca ❣️❣️❤️❣️❤️❣️😘🥰😘😘😘

reklama
Do góry