reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

To jak jest koniecznie poprosić o recepte we wrzesniu, żeby weszło na refundację.
Mi lekarz powiedzial ze musza byc jeszcze wyrazne wskazania wynikajace z badan robionych przed ciaza, te wszystkie v leiden itd bo mam dwoje dzieci hipotroficznyh, to jest wskazanie do heparyny ale bez konkretnych wynikow nie dostane z refundacja/za free

reklama
Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje

Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie, gdzie usiądę to usypiam, w pracy maskara 🙈 tylko odpalam kompa i jestem nieprzytomna

Ja mam bardzo niskie ciśnienie, cos podobnie jak Ty. Mamaginekolog pisała, ze kawa nie pomaga. Bo po niej sie dużo sika i robi sie błędne koło. Ogólnie jak sie dużo sika to ciśnienie jest niskie, wiec myśle, ze w ciazy stad to sie bierze... bo na codzień tez mam niskie, ale nie aż tak... wiec wyglada na to, ze podstawa i bardzo ważne jest, żeby pic baaardzo dużo wody. Aczkolwiek wbrew mamieginekolog ostatnio kawa postawiła mnie na nogi (tylko, ze teraz mnie odrzuca od kawy)

Nie wiem co to jest... Przczytalam w zaleceniach i się zdziwiłam spytam za dwa tyg

Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/

Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/
Już kupiłam... Trudno ale za dwa tyg. Się spytam jeżeli będzie kazała dalej mi brać zastrzyki....

Dziewczyny jestem...

Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.❤️Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Boże gratulacje z całego serca ❣️❣️❤️❣️❤️❣️😘🥰😘😘😘

reklama
Do góry