Mi lekarz powiedzial ze musza byc jeszcze wyrazne wskazania wynikajace z badan robionych przed ciaza, te wszystkie v leiden itd bo mam dwoje dzieci hipotroficznyh, to jest wskazanie do heparyny ale bez konkretnych wynikow nie dostane z refundacja/za freeTo jak jest koniecznie poprosić o recepte we wrzesniu, żeby weszło na refundację.
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Nie wiem co to jest... Przczytalam w zaleceniach i się zdziwiłam spytam za dwa tygTo jest zakrzepowo zatorowe ? Mozesz zapytac lekarza czy mozesz przyjmowac clexane ? Rowniez to sa zastrzyki .
Po refundacji kosztują 35 zl
magnolia1505
Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.
Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.
Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje
Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.
Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje
Izaar
Zaciekawiona BB
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie, gdzie usiądę to usypiam, w pracy maskara tylko odpalam kompa i jestem nieprzytomnaGratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.
Kaarcia
Ja mam bardzo niskie ciśnienie, cos podobnie jak Ty. Mamaginekolog pisała, ze kawa nie pomaga. Bo po niej sie dużo sika i robi sie błędne koło. Ogólnie jak sie dużo sika to ciśnienie jest niskie, wiec myśle, ze w ciazy stad to sie bierze... bo na codzień tez mam niskie, ale nie aż tak... wiec wyglada na to, ze podstawa i bardzo ważne jest, żeby pic baaardzo dużo wody. Aczkolwiek wbrew mamieginekolog ostatnio kawa postawiła mnie na nogi (tylko, ze teraz mnie odrzuca od kawy)Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.
Aga10_2018
Nie wiem co to jest... Przczytalam w zaleceniach i się zdziwiłam spytam za dwa tyg
Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/
Gisiaczek 86
Już kupiłam... Trudno ale za dwa tyg. Się spytam jeżeli będzie kazała dalej mi brać zastrzyki....Clexane ma to samo dzialanie. Nie wiem jakie masz wskazania ale poczytaj o jednym i drugim i zapytaj koniecznie. Jak masz wykupione na 2 tygodnie to juz trudno ale jak nie ja bym podeszla poprosila o mala konsultacje bo cena jest nieludzka :/
Monika2211
Będzie na pewnoTaki termin mam z om natomiast ostatnio na USG jak byłam z om miałam 7+4 a z badania USG 6+0. Więc myślę że teraz też będzie wielkością na 8 tyg. Oczywiście o ile wszystko będzie ok a tak bardzo bym tego chciała...
Ewelina @
Boże gratulacje z całego serca Dziewczyny jestem...
Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
reklama
Gisiaczek 86
Czekam teraz kochana na twoje wieści... ❤Boże gratulacje z całego serca ❣❣❤❣❤❣
Musi być dobrze....