reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mam wizytę o 15. Miałam taki koszmar w nocy, że poroniłam i wszystko było we krwi...przez to strasznie się stresuje dzisiejszym lekarzem.
Dziś mam 9+4 i gdzieś czytałam w internecie, ze teraz już prawdopodobienstwo poronienia jest mniejsze niż no w 5/6 tygodniu.

Wiecie co przeraża mnie to.. Bo ten neoparin nie jest refundowany i on kosztuje 190zl 😮😮😮. To jakieś zastrzyki są. 😮Matki boska tyle leków nigdy nie miałam
A dlaczego przepisał Ci neoparin? Tak, to zastrzyki stosowane najczęściej w zapobieganiu zakrzepicy. Każdy zastrzyk spakowany jest razem ze strzykawką i cieniutenką igłą - gotowe do użytku.

A dlaczego przepisał Ci neoparin? Tak, to zastrzyki stosowane najczęściej w zapobieganiu zakrzepicy. Każdy zastrzyk spakowany jest razem ze strzykawką i cieniutenką igłą - gotowe do użytku.
Nie wiem 😔 a że szczęścia nawet nie spytałam.. Dlatego zawsze mi ona wypisuje listę co mam brać i kiefy bo ja rozkojarzona jestem

Ja mam wizytę o 15. Miałam taki koszmar w nocy, że poroniłam i wszystko było we krwi...przez to strasznie się stresuje dzisiejszym lekarzem.
Dziś mam 9+4 i gdzieś czytałam w internecie, ze teraz już prawdopodobienstwo poronienia jest mniejsze niż no w 5/6 tygodniu.
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze 😊 U Ciebie to już będzie spory dzidziulek 😄 A co do koszmarów to ja mam każdej nocy po kilka 😂

Ja nam o 11 30 i tez chodze jak zombie po koszmarach noc w noc...

Ja z kolei panicznie boje sie tych badań z krwi te wszystkie choroby. Jakas cytomelagia,HCV,HBV....niby czlowiek podświadomie wie ze bedzie ok ale i tak sie zamartwia:(

reklama
Do góry