reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też pracowałam w urzędzie przez 8 lat i dzień, w którym zmieniłam pracę był jednym z piękniejszych w moich życiu 😄 Dramat... Albo wpisujesz się w to paranormalne i zbutwiałe towarzystwo, albo nie masz życia. Nepotyzm, zawiść, podłość, mega wkurw i głodowe pensje (w przypadku tych, którzy nie trafili tam po znajomosci oczywiście).
Ja pracuję 6 mcy i dupy nie urywa;/ Chaos i bałagan brak decyzyjności

reklama
Super... A ja mialam 6tydz według apki i nie było zarodka 😔czyli coś będzie nie tak
Kochana nie czytaj moze forum do srody;)?
Ja mam jutrro pierwsza wizyte,bedzie z 7+4 i jakos o tym staram sie nie myslec nie stresowac,jak jest mi dane byc w ciazy to bede i sie bede cieszyc,a jak nie to dam sobie tez z tym rade bo juz przezylam jedno poronienie,i po czasie potrafilam wrocic do formy i znow zajsc w ciaze,co bylo wielkim zaskoczeniem.Kazdej z nas zalezy,na kazda przyjdzie czas.xxx

Kochana nie czytaj moze forum do srody;)?
Ja mam jutrro pierwsza wizyte,bedzie z 7+4 i jakos o tym staram sie nie myslec nie stresowac,jak jest mi dane byc w ciazy to bede i sie bede cieszyc,a jak nie to dam sobie tez z tym rade bo juz przezylam jedno poronienie,i po czasie potrafilam wrocic do formy i znow zajsc w ciaze,co bylo wielkim zaskoczeniem.Kazdej z nas zalezy,na kazda przyjdzie czas.xxx
Weź nie czytaj... 😂 Mój zaraz jedzie i znowu zostanę sama... 😔

Współczuję! Niestety możesz tylko paracetamol 200 ten dla dzieci. A i tak bym nie wzięła. Moja przyjaciółka jak jej kręgosłup siadł w ciąży (rwa) to dostawała zastrzyki z jakąś witaminą. Nic przeciwbólowego. Czy to już po porodzie dostawała te zastrzyki? 🤔 Nie pamiętam.
Ciepłe okłady też są niewskazane w ciąży. Spróbuj może coś zimnego przyłożyć?
O jeny a ja wzięłam apap zwykly,bo mi rozwalało leb od kataru,mi lekarz powiedzial że moge brac APAP

reklama
Do góry