reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też pracowałam w urzędzie przez 8 lat i dzień, w którym zmieniłam pracę był jednym z piękniejszych w moich życiu 😄 Dramat... Albo wpisujesz się w to paranormalne i zbutwiałe towarzystwo, albo nie masz życia. Nepotyzm, zawiść, podłość, mega wkurw i głodowe pensje (w przypadku tych, którzy nie trafili tam po znajomosci oczywiście).
Ja pracuję 6 mcy i dupy nie urywa;/ Chaos i bałagan brak decyzyjności

reklama
Super... A ja mialam 6tydz według apki i nie było zarodka 😔czyli coś będzie nie tak
Kochana nie czytaj moze forum do srody;)?
Ja mam jutrro pierwsza wizyte,bedzie z 7+4 i jakos o tym staram sie nie myslec nie stresowac,jak jest mi dane byc w ciazy to bede i sie bede cieszyc,a jak nie to dam sobie tez z tym rade bo juz przezylam jedno poronienie,i po czasie potrafilam wrocic do formy i znow zajsc w ciaze,co bylo wielkim zaskoczeniem.Kazdej z nas zalezy,na kazda przyjdzie czas.xxx

Kochana nie czytaj moze forum do srody;)?
Ja mam jutrro pierwsza wizyte,bedzie z 7+4 i jakos o tym staram sie nie myslec nie stresowac,jak jest mi dane byc w ciazy to bede i sie bede cieszyc,a jak nie to dam sobie tez z tym rade bo juz przezylam jedno poronienie,i po czasie potrafilam wrocic do formy i znow zajsc w ciaze,co bylo wielkim zaskoczeniem.Kazdej z nas zalezy,na kazda przyjdzie czas.xxx
Weź nie czytaj... 😂 Mój zaraz jedzie i znowu zostanę sama... 😔

Współczuję! Niestety możesz tylko paracetamol 200 ten dla dzieci. A i tak bym nie wzięła. Moja przyjaciółka jak jej kręgosłup siadł w ciąży (rwa) to dostawała zastrzyki z jakąś witaminą. Nic przeciwbólowego. Czy to już po porodzie dostawała te zastrzyki? 🤔 Nie pamiętam.
Ciepłe okłady też są niewskazane w ciąży. Spróbuj może coś zimnego przyłożyć?
O jeny a ja wzięłam apap zwykly,bo mi rozwalało leb od kataru,mi lekarz powiedzial że moge brac APAP

reklama
Do góry