reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć 🙂
Jestem Monika, mam 33 lata. Termin OM 1 lipca. Wizytę u lekarza mam we wtorek, ale nie mogąc się jej doczekać byłam już na usg 14 sierpnia i słyszałam serduszko ❤️ Mam już 14 letniego syna. Strasznie schizuję się tą ciążą... Martwię się, że piersi już przestają mnie boleć, albo że nie mam nudności tylko brak apetytu itd. W pierwszej ciąży byłam znacznie spokojniejsza. Trzymam za Was mocno kciuki aby wszystkie ciąże i porody były bezproblemowe, a wszystkie maluszki zdrowe jak rybki 😘

reklama
Hej dziewczyny
Moja beta:
17.08.2020 15223
21.08.2020 21643

Z moich obliczeń wynikało że powinnam mieć około 40tyś ... Czy coś jest nie tak ? :-(

mama.Antosia ja też mam jutro wizytę i przebieram nóżkami jak mała dziewczynka tak się cieszę.
Roczek córeczki jest za 3 tygodnie. Chciałam w domu robić, tzn w ogrodzie, ale teraz zaczynam się wykręcać i chcę w restauracji zrobić 🙈 lenia mam.

Monika2211 cześć 😊 widziałaś dzidziusia i słyszałaś serduszkog zazdroszczę! 🤗

mama.Antosia ja też mam jutro wizytę i przebieram nóżkami jak mała dziewczynka tak się cieszę.
Roczek córeczki jest za 3 tygodnie. Chciałam w domu robić, tzn w ogrodzie, ale teraz zaczynam się wykręcać i chcę w restauracji zrobić 🙈 lenia mam.

Monika2211 cześć 😊 widziałaś dzidziusia i słyszałaś serduszkog zazdroszczę! 🤗
My właśnie robimy w domu tak skromnie dla chrzestnych i dziadków no ale uszykowac coś jednak trzeba ,miałam robić torta ale mama mnie namówiła ze ona zamówi i w sumie sie ciesze bo mam mniej roboty 😊 o której masz wizytę? Ja o 11tej :) czyli jest więcej mam które przed roczkiem zdecydowały się na kolejne dziecko 🤗😘

My właśnie robimy w domu tak skromnie dla chrzestnych i dziadków no ale uszykowac coś jednak trzeba ,miałam robić torta ale mama mnie namówiła ze ona zamówi i w sumie sie ciesze bo mam mniej roboty 😊 o której masz wizytę? Ja o 11tej :) czyli jest więcej mam które przed roczkiem zdecydowały się na kolejne dziecko 🤗😘
Ja też mam wizytę o 11! 😊
Synuś mój ma 9 lat, córeczka 11 miesięcy.
Mąż się śmieje, że do pracy nie chcę wracać 😅
U nas też tak skromnie na roczku ma być.

Zmykam na spacerek 👨‍👩‍👧‍👦🦮😘

reklama
Do góry