Oleczqa002
Fanka BB :)
Dziękuję!O piękne kreseczki! Na kiedy ci przypada termin porodu??
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
02.04.2021
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję!O piękne kreseczki! Na kiedy ci przypada termin porodu??
gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemyDziękuję!
02.04.2021a u Ciebie?
Dziękuję ślicznie!gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemyJa mam termin na 01.04.2020
w prima aprillis
Jak się czujecie mamuśki? Ja tez wstaje o 6 i nie mogę już zasnac. Dziś czeka mnie mała imprezka urodzinowa, mamy gości, zrobilam rano sałatkę i wrocilam do lozka bo padam, zmęczona jestem
Dodatkowo rano wyszła opryszczka.
![]()
U mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)Dziękuję! [emoji3590]
02.04.2021 [emoji2956] a u Ciebie?
gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemy [emoji3059][emoji7] Ja mam termin na 01.04.2020 [emoji23] w prima aprillis [emoji85] Jak się czujecie mamuśki? Ja tez wstaje o 6 i nie mogę już zasnac. Dziś czeka mnie mała imprezka urodzinowa, mamy gości, zrobilam rano sałatkę i wrocilam do lozka bo padam, zmęczona jestem [emoji19] Dodatkowo rano wyszła opryszczka. [emoji3525]
Dziękuję ślicznie! [emoji7]
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniej [emoji4] Nas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie [emoji2]
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłości [emoji36] nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte [emoji24] jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tki [emoji2] ale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować [emoji36] co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
mojego narzeczonegoCzyli przygotowania do imprezki na raty [emoji6]. Twoje urodzinki, czy kogoś z bliskich?
myśle, ze niejedna kobieta nieraz nie wiedziała, ze jest w ciąży i leciała. Niektóre podobno tez rodziły w samolocieDziękuję ślicznie!
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniejNas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłościnie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte
jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tkiale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować
co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
właśnie najlepiej skonsultować to z lekarzemNa mdłości dobre są migdały lub imbir.. no trochę trudna sytuacja z tym wyjazdem... Może skonsultuj to z lekarzem
U mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)
To widzę, że we 3 mamy terminy porodu dzień po dniuU mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)
Dziękuje, spróbuje, może mleko migdałowe mi pomożeNa mdłości dobre są migdały lub imbir.. no trochę trudna sytuacja z tym wyjazdem... Może skonsultuj to z lekarzem
No ja póki co odkąd wstałam to narazie nie odczuwam jakiegoś zmęczenia, ale pewnie w połowie dnia mnie zetnie, a też mamy dzisiaj małą imprezkę - grilla imieninowego mojej mamymojego narzeczonegoDokładnie na raty wszystko. Jeszcze czeka mnie sprzątanie, bo mój niestety dziś pracuje do 14.
Tez jesteście takie zmęczone? Kiedy planujecie wizytę u ginekologa?
![]()
Dziękujemyśle, ze niejedna kobieta nieraz nie wiedziała, ze jest w ciąży i leciała. Niektóre podobno tez rodziły w samolocieja raczej bym leciała odpocząć. Uważaj tylko na miejscu żeby nie przebywać w tłumach
![]()