Oleczqa002
Fanka BB :)
Dziękuję!O piękne kreseczki! Na kiedy ci przypada termin porodu??
02.04.2021 a u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję!O piękne kreseczki! Na kiedy ci przypada termin porodu??
gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemy Ja mam termin na 01.04.2020 w prima aprillis Jak się czujecie mamuśki? Ja tez wstaje o 6 i nie mogę już zasnac. Dziś czeka mnie mała imprezka urodzinowa, mamy gości, zrobilam rano sałatkę i wrocilam do lozka bo padam, zmęczona jestem Dodatkowo rano wyszła opryszczka.Dziękuję!
02.04.2021 a u Ciebie?
Dziękuję ślicznie!gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemy Ja mam termin na 01.04.2020 w prima aprillis Jak się czujecie mamuśki? Ja tez wstaje o 6 i nie mogę już zasnac. Dziś czeka mnie mała imprezka urodzinowa, mamy gości, zrobilam rano sałatkę i wrocilam do lozka bo padam, zmęczona jestem Dodatkowo rano wyszła opryszczka.
U mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)Dziękuję! [emoji3590]
02.04.2021 [emoji2956] a u Ciebie?
gratulacje jeszcze raz i w kwietniowych mamach już pozostaniemy [emoji3059][emoji7] Ja mam termin na 01.04.2020 [emoji23] w prima aprillis [emoji85] Jak się czujecie mamuśki? Ja tez wstaje o 6 i nie mogę już zasnac. Dziś czeka mnie mała imprezka urodzinowa, mamy gości, zrobilam rano sałatkę i wrocilam do lozka bo padam, zmęczona jestem [emoji19] Dodatkowo rano wyszła opryszczka. [emoji3525]
Dziękuję ślicznie! [emoji7]
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniej [emoji4] Nas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie [emoji2]
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłości [emoji36] nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte [emoji24] jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tki [emoji2] ale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować [emoji36] co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
mojego narzeczonego Dokładnie na raty wszystko. Jeszcze czeka mnie sprzątanie, bo mój niestety dziś pracuje do 14. Tez jesteście takie zmęczone? Kiedy planujecie wizytę u ginekologa?Czyli przygotowania do imprezki na raty [emoji6]. Twoje urodzinki, czy kogoś z bliskich?
myśle, ze niejedna kobieta nieraz nie wiedziała, ze jest w ciąży i leciała. Niektóre podobno tez rodziły w samolocie ja raczej bym leciała odpocząć. Uważaj tylko na miejscu żeby nie przebywać w tłumachDziękuję ślicznie!
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniej Nas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłości nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tki ale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
właśnie najlepiej skonsultować to z lekarzem Prywatnie czy z NFZ korzystacie?Na mdłości dobre są migdały lub imbir.. no trochę trudna sytuacja z tym wyjazdem... Może skonsultuj to z lekarzem
U mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)
To widzę, że we 3 mamy terminy porodu dzień po dniu ciekawie jak to wyjdzie w praniuU mnie 3 lub 4 kwietnia (kalkulatory ciąży różnie pokazują)
Dziękuje, spróbuje, może mleko migdałowe mi pomoże imbir też niestety mi się skończyłNa mdłości dobre są migdały lub imbir.. no trochę trudna sytuacja z tym wyjazdem... Może skonsultuj to z lekarzem
No ja póki co odkąd wstałam to narazie nie odczuwam jakiegoś zmęczenia, ale pewnie w połowie dnia mnie zetnie, a też mamy dzisiaj małą imprezkę - grilla imieninowego mojej mamy mam nadzieje, że to przetrwammojego narzeczonego Dokładnie na raty wszystko. Jeszcze czeka mnie sprzątanie, bo mój niestety dziś pracuje do 14. Tez jesteście takie zmęczone? Kiedy planujecie wizytę u ginekologa?
Dziękuje Twój wpis mnie uspokoił dokładnie, też tak myśle, że tak czy siak to zależy od organizmu kobiety. Z tego co wyczytałam to nie ma bezwzględnych przeciwwskazań, ale wiadomo różnie może być. Trzeba być dobrej myśli A odpoczynek mi się przyda. Już tak mi się marzą wakacje!myśle, ze niejedna kobieta nieraz nie wiedziała, ze jest w ciąży i leciała. Niektóre podobno tez rodziły w samolocie ja raczej bym leciała odpocząć. Uważaj tylko na miejscu żeby nie przebywać w tłumach