reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja na myśl o fastfoodach i slodkim mam🤢🤢 wchodzą mi kanapki z pomidorem i parowki z musztarda. Ale jestem co chwilę glodna,a jak glodna to mi niedobrze i mam 😡🤬😈😤.. takie to wszystko bez sensu
mam dokładnie to samo 😉 ale minie po miesiącu dwóch 😉 ja odwracam swoją uwagę od tych trudności ☺️😉 dziś będę gwałcila netflixa 😅😂😂

reklama
O tak, parówki z musztardą to u mnie też wchodzą [emoji1787]
Ja na myśl o fastfoodach i slodkim mam[emoji1785][emoji1785] wchodzą mi kanapki z pomidorem i parowki z musztarda. Ale jestem co chwilę glodna,a jak glodna to mi niedobrze i mam [emoji35][emoji2959][emoji48][emoji36].. takie to wszystko bez sensu

ja i tak mam w głowie swoje blokadę ... męża nie mam często w domu bo co miesiąc wraca 😉 coś tam wymysle żeby nie czuł się odtrącony 😅😂😂
No ja właśnie też, ale trochę mi szkoda mojego chłopa, bo mi jakoś wybitnie brak seksu w ciąży nie przeszkadza, ale z nim to już jest trochę inaczej i czuję się trochę jak egoistka, że ciągle mówię nie i nie...a do tego jestem wiecznie zmęczona i nie mam na nic siły i ochoty...🙄🙄

W pierwszej ciąży krwawiłam na początku 11 tyg, niewiadomo dlaczego. I raz po seksie jakoś po 30 tygodniu o też niewiadomo co się stało 😅.
Ale jakoś przez całą ciąże się nie hamowaliśmy praktycznie. Teraz się trochę zastanawiam czy nie wstrzymać się z szaleństwami trochę, ale zobaczymy 😁
No my w pierwszej ciąży jak już byłam po tym I trymestrze i odstawiłam luteine to też się kochaliśmy i jakoś nic złego się nie działo, ale teraz przez to, że w kwietniu straciłam ciążę i w czerwcu miałam biochemiczną to jakoś tak się boję...w sobotę mam wizytę u swojego lekarza to go zapytam, czy można, czy jednak lepiej się wstrzymać ten I trymestr

No ja właśnie też, ale trochę mi szkoda mojego chłopa, bo mi jakoś wybitnie brak seksu w ciąży nie przeszkadza, ale z nim to już jest trochę inaczej i czuję się trochę jak egoistka, że ciągle mówię nie i nie...a do tego jestem wiecznie zmęczona i nie mam na nic siły i ochoty...🙄🙄
u mnie mąż się bardziej boi tych pierwszych miesięcy ale jak tylko dostaniemy zielone światło to czemu nie 😉 tylko nie za dziko 😉😆😁

Ja niestety mam zakaz wspolzycia,zarówno ja jak i maz ciezko to znosimy. A przydaloby sie teraz trochę pospalac tego nadmiernego zarcia😀 jednak unikam kontaktu bo jak czuje podniecenie to od razu mam skurcze macicy i pozniej 2dni bole, taki przymusowy celibat🤭🙈

u mnie mąż się bardziej boi tych pierwszych miesięcy ale jak tylko dostaniemy zielone światło to czemu nie 😉 tylko nie za dziko 😉😆😁
a mój znowu twierdzi, że wszystko jest super, bo nie plamie i nie ma co się bać...zapytam lekarza w sobotę, czy można, czy jednak lepiej się wstrzymać ten I trymestr 🤔🙈

Ja niestety mam zakaz wspolzycia,zarówno ja jak i maz ciezko to znosimy. A przydaloby sie teraz trochę pospalac tego nadmiernego zarcia😀 jednak unikam kontaktu bo jak czuje podniecenie to od razu mam skurcze macicy i pozniej 2dni bole, taki przymusowy celibat🤭🙈
A dlaczego masz zakaz? Coś się dzieje, czy tak po prostu lekarz zabronił? Ja czytałam u mamy ginekolog, że jak wszystko jest dobrze to nawet seks jest wskazany, dlatego nie rozumiem, dlaczego lekarze nawet jak nie ma plamień i ciąża przebiega wzorowo to zabraniają współżycia...

reklama
My z narzeczonym nie wiedzielismy ze nie powinno sie unikac seksu 🤔 kochalismy sie juz pare razy i wszytsko bylo i jest ok
Na wizycie 1 sierpnia (co prawda sama nie dopytalam) ale Pani doktor nic nie mowila zeby sie wstrzymać

Do góry